City of Secrets HD – pregateste-te sa fii cucerit

City of Secrets HD – pregateste-te sa fii cucerit

mercoledì 20 aprile 2011 | Tags: , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Este o mare diferenta intre jocuri si filme de animatie pe care le poti juca tu. City of Secrets face parte din a doua categorie si pot sa spun ca este unul dintre cele mai fascinante jocuri pentru iOS pe care le-am vazut pina acum. Experienta este completa: grafica originala, muzica pe masura, voci si animatie deosebite.

Aidem Media – unul dintre marii producatori de jocuri din Europa face pasul catre iOS si Mac cu un super joc. Varianta pentru iPad a aparut in AppStore si va fi urmata, la scurt timp, de cea pentru iPhone si Mac. Aplicatia este un joc de tipul Puzzle – Adventure si se adreseaza utilizatorilor de toate virstele.

click pe poze pentru detalii

Povestea este simpla (sau cel putin asa pare, la inceput): un catel pe nume Rex ajunge intr-o lume subterana a cartitelor dupa ce a fost rapit. Ca sa scape de acolo trebuie sa rezolve mai multe mistere, sa colecteze diferite obiecte si sa calatoreasca mult. Aventura este imbracata intr-o poveste deosebita, pe care adultii o vor vedea in multe aspecte ale societatii noastre.

City of Secrets HD costa 5 dolari in AppStore si are peste 340MB, dar merita din plin. Developerii au lucrat la el un an, iar tie iti va lua saptamani sa-l termini de jucat. Apropo, daca vrei sa-i vezi pe developeri (sub forma de trolli) arunca un ochi pe pagina Aidem Media sau da-le un Like pe Pagina de Facebook.

Trailer-ul jocului este mai jos urmat de sansa ta de a castiga unul dintre cele 3 coduri cadou.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “City of Secrets” http://t.co/sHt4kk2 pe boio.ro”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Tragerea la sorti are loc pe 28 martie.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to City of Secrets HD – pregateste-te sa fii cucerit

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription