Biblioteca intra in 2011

Biblioteca intra in 2011

giovedì 21 aprile 2011 | Tags: ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Biblioteca intra in 2011 | boio.ro .broken_link, a.broken_link {text-decoration: line-through;} homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolution« Picture Chase – ajuta copilul sa creasca8 aplicatii pentru Mac mai bune decit cele facute de Apple » 20 Martie 2011 Biblioteca intra in 2011Articol scris de Adrian Boioglu4 Comentarii

Imi aduc aminte cu placere de momentele pe care le petreceam la Biblioteca Judeteana Constanta. Cu atit mai mult cu cit cladirea era foarte moderna. Numai ca mergeam acolo doar atunci cind cartile care mi se cereau la scoala nu erau deja in biblioteca proprie. Sunt curios citi clienti mai au acum, cind poti sa gasesti carti si chiar referate gata facute pe Internet.

In USA bibliotecile invata sa fie moderne si sa adauge continut usor de digerat sub orice forma. Da, vorbim de carti electronice care pot fi downloadate de abonatii la biblioteca direct pe iPhone, iPad sau Nook. Avantajele sunt evidente atit pentru Biblioteca cit si pentru cititori: nu trebuie sa te intorci sa predai cartea si nimeni nu se teme ca ea va veni cu pagini lipsa sau neingrijita.

In momentul de fata, Biblioteca cu pricina ofera carti pe Mac, Windows, Android si iOS si citeva readere de pe piata (mai putin Kindle). Odata ce ai devenit abonat al Bibliotecii trebuie sa instalezi o aplicatie care te ajuta sa imprumuti cartile si sa iti controlezi contul de abonat. Cartile sunt in format .pdf sau ePub si marele avantaj este ca nu trebuie sa calci prajul Bibliotecii ca sa imprumuti cartea.

via

Tags: is it just me?, jucariiShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

post it transparentroOrtodox 2011 – pentru preacuviosul din tineInceputul sfarsitului pentru Cartile clasiceJailbreak in 2011placerea unei carti… ascultate4 Comentarii pentru Biblioteca intra in 20111Claudiu spune asa: 21 Martie 2011 @ 7:53 am

pe site vezi imaginea unui program care vrea sa dezvolte sistemul de biblioteci publice din Romania.
Si vei fi multumit sa afli ca, in ciuda tuturor greutatilor pe care BJ Ct le are, este inca de mare relevanta pentru populatia Constantei. Printre articolele de pe site vei gasi si info despre BJ Ct.
Am intrat pe blogul tau pt ca am cumparat un 3gs si incerc sa vad tot ce poate. M-a surprins articolul despre biblioteci.
Apreciez efortul pe care-l depui in acest blog. Mult respect

2Deltady spune asa: 21 Martie 2011 @ 10:00 am

Si cum le “returnezi”? Expira dupa o perioada sau …?

3Mircea Mihai spune asa: 21 Martie 2011 @ 10:25 am

Pana o sa fie asa si in cazul bibliotecilor din Romania o sa treaca mult timp…

4AP spune asa: 22 Martie 2011 @ 8:24 pm

Idea mi se pare corecta, tinind cont de secolul in care traim (sau, cel putin, traiesc ei).
Acum, intrebarea mea ar fi: respectiva biblioteca accepta abonati si de prin alte locuri? Nu neaparat pentru beletristica (recunosc ca in nici o carte nu ma pot “cufunda” atit de bine ca intr-una scrisa in romana), cit mai ales pentru cartile IT si medicale, la care anglo-saxonii sint imbatabili.

Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(6542)iPhone Romania - suport tehnic(533)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(365)traian basescu blog(310)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(299)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(235)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(197)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(180)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEComments trolls? Well, your don’t have an iPhoneAndroid: Open, dar interzis developerilorCity of Secrets HD – pregateste-te sa fii cuceritBertrand Serlet a plecat de la AppleRepara Firefox 4“Apple said YES”iPad 2 – prima impresieFirefox 48 aplicatii pentru Mac mai bune decit cele facute de AppleBiblioteca intra in 2011 COMENTARII RECENTEkeops11: av out +un tweak din cydia=mirroring on tvkeops11: mie imi face mirroring (asa cum spui tu-cu toate cele) folosind AV OUT + un tweak din cydiaadrian boioglu: @Cristi: Foloseste cu incredere boio.ro Jailbreak Wizard de pe Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.Cristi: Am un iPhone 4 versiunea 4.2.1, baseband 03.10.01, pot face unlock? Telefonul este adus din Franta. Mersi.adrian boioglu: @Mihai: Foloseste cu incredere boio.ro Jailbreak Wizard de pe Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone....Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracitatecititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriifirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drumMBPmediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article hereWhat Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:or subscribe in as a reader

0 Responses to Biblioteca intra in 2011

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription