iPad 2 – prima impresie

iPad 2 – prima impresie

giovedì 21 aprile 2011 | Tags: ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

iPad 2 – prima impresie | boio.ro .broken_link, a.broken_link {text-decoration: line-through;} homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolution« Firefox 4“Apple said YES” » 22 Martie 2011 iPad 2 – prima impresieArticol scris de Adrian Boioglu22 Comentarii

Am tinut astazi un iPad 2 in mana. Prima impresie: e mai usor de tinut in mana. Noua forma e chiar mai buna, chiar daca greutatea pare aceeasi. Nu mi s-a parut ca ar merge simtitor mai rapid (am testat doar aplicatiile built-in), iar povestea cu camera e ceva de genul “e bine ca e acolo”…

iPad-ul in cauza era al unui coleg care l-a cumparat dintr-un magazin de electronice din Downtown Miami, la supra-pret. 620 dolari pentru un iPad 2 WiFi de 16GB. Si nici nu avea un Smart Cover pentru el.

click pe poze pentru detalii

Tags: apple, iPad, is it just me?, jucariiShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

Noile iPod-uri – prima impresieApple iPad case – despachetareaiPad: Apple face prima gresealat-mobile G1 – prima impresieala micu22 Comentarii pentru iPad 2 – prima impresie21Chris spune asa: 24 Martie 2011 @ 4:54 am

@Vasi Ipad 32GB(fara 3G) 2400 RON in Constanta – nou nu refurb sau alte porcarii. Doar un ex.
@adrian boioglu – In primul rand Best Buy vinde intr-o tara in care Ipad-ul este lansat si poate fi achizitionat pe canale oficiale. Nu e cazul Romaniei unde chiar si un Apple Authorised Reseller nu poate achizitiona Ipad-ul pe canale oficiale, adica Apcom. Tu ai fost vreodata intr-un magazin Best Buy? Exista tot timpul un Apple Specialist care vine si-ti da detalii – chiar daca sunt CE supermarket macar incearca sa faca un pas catre experienta Apple.
Nu acelasi lucru as putea sa-l spun despre eMag. Las la o parte faptul ca ei vand Ipad-uri ”Authorised for resale in the USA only.” si nu vad nici un mascarici de la OPC sa le dea amenzi, faptul ca Apple a gresit cand i-a autorizat pentru ca vindeau inainte bine mersi, faptul ca pentru orice alt Reseller politica de preturi practicate este foarte stricta si eMag se p**a pe treaba asta.
Pe mine ma deranjeaza altceva. Am auzit pe cineva spunand odata – ”Pacat ca toti resellerii Apple din Romania sunt niste negustorasi marunti care par ca isi trimit angajatii sa cumpere cu sacosa din duty free, isi pun si ei ceva si dupa aia iti vand tie.” Ma deranjeaza faptul ca eu ca Reseller Autorizat, dupa ce am muncit ani de zile pe niste margini de doi lei sa creez o anumita experienta si perceptie despre produsele pe care le vand, sa le arat romanilor ca se poate sa fii tratat cu respect si in tara lor, ca si romanii pot fi profesionisti si ca nu ma intereseaza castigul imediat ci sa-mi construiesc o afacere in adevaratul sens al cuvantului, – dupa toate astea sunt judecat laolalta cu ”negustorasi marunti” cum sunt eMag. Best Buy nu sunt unde sunt dupa cativa ani de vandut pe internet chinezarii aduse in container – sunt un retailer cu reputatie care si-au castigat dreptul de a se numi Authorised Reseller spre deosebire de eMag care au ”furat” dreptul asta pentru ca romanul desi se plange de calitatea serviciilor din Romania nu e in stare sa faca diferenta si sa taxeze pe cineva care isi bate joc de ei – prefera sa se urce in avion si sa isi ia produsul din alta parte. Eu prefer sa cer servicii mai bune in tara mea, prefer sa fortez retailerii sa-si revizuiasca politica si sa inteleaga ca eu, clientul ii tin in picioare nu invers.
Sau poate sunt eu prea pretentios.

22adrian boioglu spune asa: 24 Martie 2011 @ 8:24 pm

@Chris: Daca am fost vreodata intr-un Best Buy? Doar de vo 40 ori in ultimii 5 ani :) Si ca idee, doar de 2 ori din toate vizitele am fost intimpinat sau intrebat de un angajat Best Buy daca vreau sa stiu ceva sau daca am nevoie de detalii despre produsele Apple. In schimb, la telefoanele mobile sau la televizoare esti luat la intrebari inainte de a intra pe culoar. Nu zic ca angajatul care se pricepea la produsele Apple nu exista deloc. Daca ai intrebari si vrei sa discuti cu cineva, exista un om care sa te ajute, insa experienta nu este intotdeauna cea mai fericita.

Eu nu as cumpara de la un reseller roman dintr-un motiv foarte simplu: imi permit sa cumpar direct din US. Preturile din Romania sunt mari. Nu e vina resellerilor. Aici discutam de produse aduse in tara pe cai corecte si cu aprobarea Apple, nu de iPad 2 (16GB, WiFi) la 25 milioane asa cum il vand toti bisnitarii.

Page 2 of 2«12 Vezi toate comentariile

Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(6542)iPhone Romania - suport tehnic(533)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(365)traian basescu blog(310)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(299)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(235)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(197)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(180)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEComments trolls? Well, your don’t have an iPhoneAndroid: Open, dar interzis developerilorCity of Secrets HD – pregateste-te sa fii cuceritBertrand Serlet a plecat de la AppleRepara Firefox 4“Apple said YES”iPad 2 – prima impresieFirefox 48 aplicatii pentru Mac mai bune decit cele facute de AppleBiblioteca intra in 2011 COMENTARII RECENTEkeops11: av out +un tweak din cydia=mirroring on tvkeops11: mie imi face mirroring (asa cum spui tu-cu toate cele) folosind AV OUT + un tweak din cydiaadrian boioglu: @Cristi: Foloseste cu incredere boio.ro Jailbreak Wizard de pe Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.Cristi: Am un iPhone 4 versiunea 4.2.1, baseband 03.10.01, pot face unlock? Telefonul este adus din Franta. Mersi.adrian boioglu: @Mihai: Foloseste cu incredere boio.ro Jailbreak Wizard de pe Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone....Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracitatecititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriifirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drumMBPmediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to iPad 2 – prima impresie

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription