Vodafone lanseaza noi optiuni de internet mobil

Vodafone lanseaza noi optiuni de internet mobil

lunedì 4 luglio 2011 | Tags: , , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Astazi Vodafone a publicat un comunicat de presa in care anunta lansarea unor noi abonamente de internet mobil pentru clientii noi si cei existenti. Aveti mai jos intregul comunicat.

Bucuresti, 30 iunie 2011 – Abonatii serviciilor de date pe telefonul mobil beneficiaza, incepand din 1 iulie, de noi optiuni de Internet pe mobil, cu planuri tarifare avantajoase, pentru browsing, acces la e-mail si retele sociale, precum si trafic gratuit in portalul Vodafone live!.

Astfel, optiunea Internet pe mobil 50 MB ofera utilizatorilor cu nevoi ocazionale de browsing acces la Internet si e-mail, pentru 2 Euro / luna, fara perioada contractuala. Mai mult, utilizatorii care semneaza un contract cu durata de 12 luni, pot alege aceasta optiune pentru 1,5 Euro /luna.

Clientii Vodafone pot alege si optiunea Internet pe mobil 250 MB pentru un tarif lunar de 4 Euro, fara perioada contractuala. Pentru un abonament incheiat pe o perioada de 12 luni, costul optiunii scade la 3 Euro / luna.

Pentru clientii cu nevoi extinse de browsing, optiunea Internet pe mobil 500 MB este disponibila pentru 7 Euro/luna, fara perioada contractuala. De asemenea, tariful optiunii este de 5,5 Euro /luna pentru contractele incheiate pe o durata de 12 luni.

In plus, Vodafone Romania pune la dispozitia abonatilor si optiunea Internet pe mobil 1GB, la un tarif lunar de 12 Euro. Costul optiunii devine 9 Euro / luna pentru abonamentele cu durata de 12 luni.

Abonatii serviciilor Vodafone pot alege astfel optiunea care le acopera cel mai bine nevoile de comunicare online, pentru descarcare de aplicatii, streaming, jocuri, videoclipuri sau acces la continutul din portalul Vodafone live!.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Vodafone lanseaza noi optiuni de internet mobil

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription