Sondaj: Vei folosi iCloud cu iOS 5?

Sondaj: Vei folosi iCloud cu iOS 5?

lunedì 4 luglio 2011 | Tags: , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

iCloud este un nou sistem de backup, si nu numai,  pentru datele din terminalele noastre care va fi implementat in iOS 5 de catre Apple si va ajuta utilizatorii a renunte la iTunes pentru salvarea oricaror informatii din propriile terminale. iCloud functioneaza cu ajutorul unei conexiuni de internet si a unui imens centru de date al companiei Apple insa stim cu totii orice este pe internet nu este sigur. Astazi a aparut un zvon care anunta ca echipa de hackeri LulzSec ar fi reusit sa compromita serverele iCloud insa nu exista nici un fel de informatii care sa sustina aceste afirmatii.

Chiar daca totul este o fabulatie, avand in vedere ca in ultimele luni serverele multor companii au fost “sparte” de hackeri, increderea in serviciile online a scazut dramatic. Apple lanseaza acum un serviciu foarte important care functioneaza online si care va fi desigur atacat de diverse grupuri de hackeri aflati in cautarea catorva minute de faima. Eu folosesc iCloud pentru a face backup propriului terminal si pentru a imi salva contactele si mesajele, nu am nimic important pe telefon deci nu ma tem ca ar putea afla cineva lucruri confidentiale din telefonul meu. Voi sunteti dispusi sa folositi iCloud stiind ca exista o mica sansa ca informatiile de acolo sa fie furate?

Vei folosi serviciul iCloud?

Da, cu siguranta! (62%) Nu stiu inca, nu am testat iOS 5. (28%) Nu, prefer sa folosesc iTunes! (10%) Loading ... Loading ...

View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Sondaj: Vei folosi iCloud cu iOS 5?

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription