Cum sa castigi un iPad

Cum sa castigi un iPad

sabato 16 aprile 2011 | Tags:
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Cum sa castigi un iPad | boio.ro .broken_link, a.broken_link {text-decoration: line-through;} homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolutionboio.ro a implinit 5 ani!

« 5 ani de boio.roManualul de iPhone, iPod Touch si iPad cu iOS 4.3 » 11 Martie 2011 Cum sa castigi un iPadArticol scris de Adrian Boioglu2 Comentarii

Nu e gluma – jucaria din fotografii este una dintre masinariile alea de Balci Mall care te lasa sa castigi maimutoi de plus cu un singur dolar. Numai ca a fost putin modificata si are in ea cinci cutii cu tot atitea iPad-uri noi-noute.

Un joc costa un dolar si tot ce ai de facut este sa muti o foarfeca mecanica pe o sina si sa tai un fir de plastic care sustine cutia de iPad. iPad-ul era din generatia 1 doar pentru ca pozele au fost facute pe 27 februarie 2011 intr-un Mall oarecare din Florida.

Nu stiu de ce, dar masina alaturata, care avea jucarii de plus, avea mai mult succes printre copiii din Mall. Sunt curios daca reuseste cineva in mai putin de 499 incercari. Ce-i drept, in partea de jos a primei poze vezi citeva fotografii cu niste castigatori.

click pentru a vedea pozele in toata splendoarea

Tags: iPad, is it just me?, jucarii, la drumShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

iPad 2iPad review pentru RomaniaiPad – ziua decizieiiPad: Apple face prima gresealaiPad 3G incepe sa nu mai merite deranjul?2 Comentarii pentru Cum sa castigi un iPad1Dragos Stefan spune asa: 11 Martie 2011 @ 6:38 pm

Am gasit la o cinema in Amsterdam un joculet ca asta numai ca avea niste ipoduri, un psp si alte electronice. Unul din prietenii mei a pierdut vreo 250e si tot mai vroia sa se joace :)

RaspundeAnuleaza2Calininio spune asa: 12 Martie 2011 @ 3:16 am

In Mall-ul din Pitesti exista un joc (numai ca e electronic, trebuie sa tragi in niste tinte care apar pe ecran cu un pistol cu infrarosu, ceva de genu’ Wii) si un coleg a castigat un Mp3 player. Am vazut si un Psp parca.

RaspundeAnuleaza Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(6417)iPhone Romania - suport tehnic(529)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(361)traian basescu blog(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(306)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(299)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(233)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(197)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(180)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEMay Day pentru iPhone te ajuta in caz de accidentManualul de iPhone, iPod Touch si iPad cu iOS 4.3Cum sa castigi un iPad5 ani de boio.roAlbert – un joc ca o carte de povestiConcursul de vineri dimineataAnul 2000 vazut in 1910Notificari pe iOSiPhone Personal Hotspot in RomaniaiOS 4.3 COMENTARII RECENTEMihai: Salut. A observat cineva dupa update-ul la iOS 4.3 ca bateria iPhone-ului se duce mai repede? De exemplu, am...Petre: La Multi Ani !florin: ms f mult ! o sa incerc. oricum nu am reusit sa gasesc pina acum… si nici nu m-a lamurit nimeni . ms...adrian boioglu: @robert: ai incercat sa dai un restore si apoi sa setezi telefonul ca unul nou in iTunes? Daca nu,...adrian boioglu: @Bogdanbet: trebuie sa fi avut SHSH salvat in Cydia sau local.Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracitatecititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriieditorialfirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drummediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Cum sa castigi un iPad

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription