Clean Writer for Mac

Clean Writer for Mac

mercoledì 6 aprile 2011 | Tags: ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Inauguram astazi o serie (sper eu – lunga) de concursuri cu aplicatii din Mac App Store.

Si cum puteam sa incepem altfel decit cu o Super aplicatie scrisa de un developer roman – Alex Brie.

Nu este prima data cind discutam despre Clean Writer. Aplicatia a fost prezentata in exclusivitate pe boio.ro inca din faza “alpha”. Alex este primul developer roman care a portat o aplicatie de succes de pe iPhone si iPad pe Mac OS X, iar rezultatul este unul de foarte mult bun gust.

Clean Writer este un text editor care exceleaza prin simplitate si este o unealta indispensabila celor care vor sa creeze. Nu conteaza ca esti scriitor, jurnalist, blogger sau un student care lucreaza la Licenta, Clean Writer te ajuta sa te concentrezi asupra textului.

Interfata are doar 2 elemente care ascund meniuri, dar si ele sunt foarte bine ascuse. Totul te ajuta sa fii mai productiv si sa uiti de ce te inconjoara.

Clean Writer costa 4 dolari in Mac App Store si Alex merita fiecare cent pentru aceasta aplicatie (chiar daca 30% din castiguri se duc la Apple). boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga Clean Writer pentru Mac pe boio.ro http://is.gd/UMcTW5 “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui ce iti place la Clean Writer.

Nu uita ca review-urile ajuta developerii sa devina mai cunoscuti. Lasa doua vorbe pe Mac App Store despre Clean Writer si un rating cit mai mare.

Comentariile care respecta toate cele 3 reguli (mai ales pe a 3-a) intra in tragerea la sorti de pe 7 martie.


View the original article hereWhat Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:or subscribe in as a reader

0 Responses to Clean Writer for Mac

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription