Albert – un joc ca o carte de povesti

Albert – un joc ca o carte de povesti

sabato 16 aprile 2011 | Tags: , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Pentru unii developeri este simplu sa adapteze un joc de X si O. Altii muncesc la grafica si dau tot ce au mai bun in ei. Albert face un pas inainte: el este un joc croit decupat special pentru iOS. Si la propriu si la figurat.

Aplicatia are la baza 1000 planse de carton colorat si decupat de mana. Grafica este din punctul acesta de vedere originala si foarte bine facuta. Animatia a fost facuta manual si la tot pasul ai o gramada de surprize. Ca sa vezi ce este pe spatele plansei, de exemplu, poti sa intorci iPhone-ul cu fata in jos :)

Dar echipa care a scos Albert nu s-a oprit aici. Ei au vrut sa incorporeze in joc toate functiile iPad-ului sau iPhone-ului tau: accelerometru, multi-touch, microfon – toate te ajuta sa treci mai departe in joc. Si nu este un singur joc, ci 14 mini-jocuri care ascund 18 comori.

Varianta pentru iPad costa 2 dolari, iar cea pentru iPhone doar un dolar dar boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru fiecare din cele doua versiuni (8 coduri in total). Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Albert HD” pe boio.ro http://is.gd/2rMYRf “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Participantii care lasa comentarii valide vor intra in tragerea la sorti de pe 13 martie. Nu uita sa spui in comentariu si pentru ce versiune concurezi – iPad sau iPhone.


View the original article hereWhat Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:or subscribe in as a reader

0 Responses to Albert – un joc ca o carte de povesti

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription