Motorola Xoom – a spectacular work in progress

Motorola Xoom – a spectacular work in progress

sabato 26 marzo 2011 | Tags: , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Motorola Xoom – a spectacular work in progress | boio.ro .broken_link, a.broken_link {text-decoration: line-through;} homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolution« La Multi Ani Steve JobsNoile MacBook Pro. Asa, si? » 24 Februarie 2011 Motorola Xoom – a spectacular work in progressArticol scris de Adrian Boioglu8 Comentarii

Au inceput sa apara primele review-uri pentru Motorola Xoom.

Pretul e mai mare decit al iPad si bateria tine mai putin. Pentru un device care se bate cu produsul anului 2011 e cam greu de crezut ca va reusi sa castige. Concluzia lui Joshua Topolsky spune multe:

Is the Xoom a real competitor to the iPad? Absolutely. In fact, it outclasses the iPad in many ways. Still, the end user experience isn’t nearly where it needs to be, and until Google paints its tablet strategy and software picture more clearly, we’d suggest a wait-and-see approach.

Honeycomb and the Xoom are spectacular — unfortunately they’re a spectacular work in progress.

Eu abia astept sa pun mana pe un Xoom.

Tags: google, jucariiShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

google phoneDe ce doar Apple poate sa faca un tablet bun sub 500 dolariMotorola zice ca are cea mai buna tabletaMotorola Droid dauneaza grav sanatatiiSteve nu renunta8 Comentarii pentru Motorola Xoom – a spectacular work in progress1Ionut spune asa: 24 Februarie 2011 @ 10:37 am

cu citatul de mai sus am aflat tot despre xoom..este dar nu este :))
Mie unu nu imi plac sneak peek-urile cu produse care apar peste ani, VREAU ceva real, ceva care intradevar sa ma faca sa zic wow! ceva gen Kinect! consider ca aceste sneak peek-uri sunt create pentru a defaima Apple si pentru a crea o imagine proasta pentru produsele apple…uite ce tehnologie avem noi, dual core, bla bla bla si cand apare pe piata (dupa un an) este o mare dezamagire ! (vezi LG cu o durata a bateriei mica)

RaspundeAnuleaza2Burliburd spune asa: 24 Februarie 2011 @ 12:05 pm

Este la Verizon incepand de azi.

RaspundeAnuleaza3Ionut spune asa: 24 Februarie 2011 @ 12:31 pm

si a fost anuntat acum un an la o luna dupa iPad :))

RaspundeAnuleaza4Stiuca Vlad spune asa: 24 Februarie 2011 @ 11:28 am

Sincer imi place mult Xoom din cauza os-ului mai mult. Sunt multe lucruri la el care nu au rost ( gen camera HD , cine are timp sa scoata ditamai tableta si mai pe urma sa si filmezi ) , dar nu poate spune nimeni ca apple nare probleme cu deviceurile lor( gen iOS deloc optimizat pentru a da o experienta pentru o tablet nu pentru un telefon cum face android pe samsung galaxy tab ; honeycomb e un os foarte bun pentru o tableta si e facut pentru ea )
Insa cea mai mare problema pe care cei de la engadget au spus-o in podcastu lor e ca : XOOM nu are 16gb version ca sa concureze cu ipad care mai mult ca sigur este vandut in cele mai multe exemplare cu 16gb la fel ca iphone si ipod(ma refer la versiunea cea mai mica)
Si inca un lucru care e deranjant : daca nu platesti abonamentul la 3g/4g LTE nu ai acces la WiFI pe o tableta de 800 de dolar ( 600 on contract ). Ar trebui sa ia modelul iPad cu plata la 3g …

RaspundeAnuleaza5TzaCaNeL spune asa: 24 Februarie 2011 @ 2:00 pm

Ce nu-mi plac companiile astea care lauda degeaba produsele lor. Eu nu am vazut pana acum la Apple sa se laude.

RaspundeAnuleaza6Ionut spune asa: 24 Februarie 2011 @ 3:15 pm

se lauda si ei DAR nu cu ce lanseaza peste n saptamani, se lauda cu ce au facut!

RaspundeAnuleaza7Andrei spune asa: 24 Februarie 2011 @ 2:25 pm

Nu ai vazut ca Apple sa se laude? Inseamna ca esti nascut ieri seara…

RaspundeAnuleaza8TzaCaNeL spune asa: 24 Februarie 2011 @ 3:51 pm

@Andrei: se lauda dupa ce i-au laudat altii destui. La mine era ideea ca nu se lauda inainte de lansare!

RaspundeAnuleaza Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(6290)iPhone Romania - suport tehnic(513)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(356)traian basescu blog(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(299)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(289)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(230)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(198)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(178)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEboio.ro la lansarea ultimei navete a misiunii DiscoveryMac OS X Lion – cu adevarat un sistem nou de operareNoile MacBook Pro. Asa, si?Motorola Xoom – a spectacular work in progressLa Multi Ani Steve Jobs2 MartieDotori Player – filme cu subtitrari pe iPhoneWindows Phone 7 si Samsung – the “monumental cock-up”Kindle vs iPad. Din nouDe ce doar Apple poate sa faca un tablet bun sub 500 dolari COMENTARII RECENTEPustiu_1st: Te-as putea ruga sa fi putin mai explicitenache dorin: am o problema cu tomtom-ul de pe tel. meu nu mai pot sa-l coleghez la GPS fara karkit. Daca puteti...Sebastian: Tocmai il testez ( boot de pe hdd extern) si este super.Parca imi vine sa il pun sistem principal de...joe: daca vrei sa faci upgrade, va fi pe bani? sau free?Tudor: Pune firmware-ul asta: http://www.netvigatoreverywher e.com/download/E5838Update_716 .11.17.07.108SP02.exe Si...Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracitatecititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriieditorialfirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drummediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Motorola Xoom – a spectacular work in progress

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription