iPhone 3GS gratis la AT&T

iPhone 3GS gratis la AT&T

lunedì 14 marzo 2011 | Tags: ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

iPhone 3GS gratis la AT&T | boio.ro .broken_link, a.broken_link {text-decoration: line-through;} homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolutionCastiga unul dintre cele 3 coduri-cadou pentru iCars HD pentru iPad.

« iCars HDKyocera Echo » 08 Februarie 2011 iPhone 3GS gratis la AT&TArticol scris de Adrian Boioglu13 Comentarii

Uite ca asta nu as fi crezut sa o vad prea curind. Dar AT&T simte in ceafa rasuflarea Verizon, asa ca face gesturi necugetate.

click pentru detalii

OK. nu e chiar gratis. Costa 1 cent…

Cei interesati stiu ca primesc un telefon refurbished, cu mici defecte cosmetice (probabil zgarieturi pe carcasa). Pretul este asa de mic si pentru ca terminalul vine la Abonament si e blocat in retea. Pentru servicii de voce si date trebuie sa platesti lunar 70 dolari + tax.

Daca iti stau pe creier zgarieturile, poti sa iei un iPhone 3GS refurbished cu 19 dolari sau unul nou cu 49.

Ma gandesc cu groaza la momentul in care si operatorii GSM din Romania vor avea astfel de oferte. Sa vezi atunci cum isi iau toti iPhone. Cred ca voi introduce taxa de prostie la Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone. Sunt prea multi care nu stiu sa scrie si sa citeasca sau pun intrebari stupide fara sa se uite in meniul propriului telefonului.

Tags: iPhone, is it just me?, jucariiShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

iPhone deblocat oficial – pe gratisiPhone generatia 1 de vanzare peste totvideo tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATISaplicatii de la MacHeist – gratis, cu o conditieiPhone Nano13 Comentarii pentru iPhone 3GS gratis la AT&T1Andrei spune asa: 08 Februarie 2011 @ 4:06 am

Stai linistit o sa treaca muuult timp pana o sa vezi oferte asa generoase la noi :)

RaspundeAnuleaza2Ionut Staicu spune asa: 08 Februarie 2011 @ 10:28 am

Sau daca vor fi, vor fi la abonamente gen 80€/luna. Ceea ce nu î?i permite chiar orice cocalar…

RaspundeAnuleaza3Dan B. spune asa: 08 Februarie 2011 @ 12:30 pm

pai tot dracu ala e. isi ia banii de pe iphone indiferent cum e starea lui. Mai bine iei la 20 de caragiale unu decat sa dai pe abonamente de umfla pretul la aproape dublu cat e real telefonul. si deblocat! si ulterior pui tu serviciul de voce cel mai ieftin si internet mobil la 4 euro si gata.

RaspundeAnuleaza4DjCultus spune asa: 08 Februarie 2011 @ 12:52 pm

3Gs gasesti si la 300$ fara abonament !

RaspundeAnuleaza5Atanasiu spune asa: 08 Februarie 2011 @ 2:31 pm

nah asa ceva vreau si eu:)) telefon gratis

RaspundeAnuleaza6Irinel Popescu spune asa: 08 Februarie 2011 @ 3:57 pm

Ma indoiesc…pe deplin ca va fi vre-o oferta de genul asta si aici la noi.Si-n plus Iphone nu este un telefon 4 orice om ;) necesita ceva ,,cunostinte” avansate de folosinta. |Recomand urmare de cursuri postliceale pt ,,cocalari” sa invete si ei sa schimbe melodia in ,,ceva cu guta frate”

RaspundeAnuleaza7Mihai spune asa: 08 Februarie 2011 @ 4:42 pm

Nu cred ca o sa se inghesuie lumea daca o sa coste abonamentul pe luna atat de mult. Mai bine stai 2-3 luni si il cumeri la liber.

RaspundeAnuleaza8monkey spune asa: 08 Februarie 2011 @ 5:34 pm

la noi poate peste 1 an o sa fie iPhone 2g …. la 1 leu la germanos ….
nu am mari sperante la noi de asemenea oferte :(

RaspundeAnuleaza9Alexandru spune asa: 08 Februarie 2011 @ 7:01 pm

Eu cand am luat 3gs-ul la abonament pe 2 ani am crezut ca e bine.Intr-un an deja s-a ajuns la pretul telefonului si inca mai am un an:D.(3gs cu 32 gb)

RaspundeAnuleaza10proof spune asa: 08 Februarie 2011 @ 10:29 pm

buna,,la noi nu o sa fie chestia asta niciodata sau poate la a 100 generatie de iphone cind astea de acuma o sa fie antichitati..Romania e paradoxul…un telefon costa mai mult aici decit in alta tara din vest si apare mai tarziu..o gramada de parveniti si de cocalari au telefoane de “impresii” sa se vada ca doar au bani (sau telefon in rate)

RaspundeAnuleaza11DjCultus spune asa: 08 Februarie 2011 @ 10:45 pm

In vreo cativa ani va ajunge iPhone 3Gs la 1leu la abonament Cosmote/Germanos or whatever …abonamentul ? the same ca in zilele de azi :P

RaspundeAnuleaza12proof spune asa: 08 Februarie 2011 @ 11:36 pm

buna
ma cam indoiesc,,la noi e invers..marketing e un cuvant per care unii nu il inteleg si nu o sa-l inteleaga niciodata..foamea de castig te orbeste ..vb cu “directori de marketing” ale companiilor de telefonie si o sa recunoasca

RaspundeAnuleaza13Cosmynus spune asa: 09 Februarie 2011 @ 9:33 pm

va salut.
si eu am observat ca acum iPhone este un “must have” pentru toti.
ma uitam la colegii de servici, care si-au luat ca da bine.
de folosit? hahaha – il folosesc ca pe un nokia 1100.

pacat

RaspundeAnuleaza Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(6112)iPhone Romania - suport tehnic(500)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(347)traian basescu blog(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(297)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(264)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(227)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(196)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(177)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEDespre non-stiri in tech-bloggingMizeria din televiziunile romanestiDe aia nu vrea Apple incarcator universalSeful Nokia recunoaste ca barca se scufundaCut the Rope – Valentine’s Day editionPretexte de reduceri de pret la aplicatiiKyocera EchoiPhone 3GS gratis la AT&TiCars HDTutorial: Jailbreak si deblocare pentru orice iPhone cu iOS 4.2.1 fara update de baseband COMENTARII RECENTEMarice: Iphone 4 , igo functioneaza perfect dar ios 41si update nu am nevoie ,Boogie: Comentariu moderat pentru nerespectarea Politicii de comentarii boio.ro – Adresa de email inexistenta.Irinel Popescu: Asa cum spune si omVladOn..se cunoaste treaba ca ne vizitezi cam rar.Asta este Romania tara in care...tudor: caterinca mai sunteti.. de unde si pana unde trebuie sa mai puna un speaker apple daca schimba conectorul?? :)...Mihai: Salutari, Am un iPhone 3G, OS 3.1.2, jailbreak-uit cu jailbreakme. Am inteles insa ca 4.2.1 sau 4.3 sunt...Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracitatecititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriieditorialfirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drummediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to iPhone 3GS gratis la AT&T

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription