De aia nu vrea Apple incarcator universal

De aia nu vrea Apple incarcator universal

venerdì 11 marzo 2011 | Tags: , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

De aia nu vrea Apple incarcator universal | boio.ro .broken_link, a.broken_link {text-decoration: line-through;} homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolutionCastiga unul dintre cele 3 coduri-cadou pentru iCars HD pentru iPad.

« Seful Nokia recunoaste ca barca se scufundaMizeria din televiziunile romanesti » 09 Februarie 2011 De aia nu vrea Apple incarcator universalArticol scris de Adrian Boioglu10 Comentarii

Asta e reclama facuta de Comisia Europeana? WTF! Cred ca Apple a vazut-o inainte si nu a mai vrut sa guste din ciorba lor.

Lasand gluma la o parte, ideea cu charger-ul universal nu este rea deloc. Sunt convins ca si Apple va adera la ea in viitorul nu foarte apropiat. Apple a aderat la aceasta conventie. Sper ca acelasi cablu sa fie universal si pentru HDD Externe si alte cabluri de transfer de date.

Cu ocazia asta, cei care fura telefoane mobile nu vor mai avea o cheltuiala in plus inainte sa re-puna jucariile pe piata.

via

Tags: is it just me?, jucariiShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

avem nevoie de incarcator universal?Universal Studios Orlando se intoarceatentia pentru detaliu: noul incarcator european pentru iPhonewindows xp nu vrea SP3Incompetenta in sinul Apple?10 Comentarii pentru De aia nu vrea Apple incarcator universal1Adrian P. spune asa: 09 Februarie 2011 @ 3:51 pm

Apple este deja parte a acestui acord, numai ca nu vor schimba portul de pe device-urile lor ci va oferi un adaptor pentru micro USB.

RaspundeAnuleaza2adrian boioglu spune asa: 09 Februarie 2011 @ 3:53 pm

@Adrian P.: modificat. multumesc.

RaspundeAnuleaza3Jder spune asa: 09 Februarie 2011 @ 3:57 pm

idee buna, scarboasa “reclama “…

puteau sa imparta si ei altceva inafara de un sos de rosii din aceasi lingura.

Cu ocazia asta, cei care fura telefoane mobile nu vor mai avea o cheltuiala in plus inainte sa re-puna jucariile pe piata.

Genial spus :))

RaspundeAnuleaza4Ciprian spune asa: 09 Februarie 2011 @ 4:11 pm

Este normal ca Apple sa ofere un adaptor, dupa cum spune mai sus si Adrian P., cel putin pe motiv ca interfata USB nu suporta iesire semnal AV direct (composite, component sau S-Video) iar conectorul Apple suporta asa ceva (cine are cablu pt. iesire pe TV cred ca stie lucrul asta).
Nu cred ca Apple va mai adauga inca un alt tip de conector, de ex. HDMI, in viitorul apropiat.

RaspundeAnuleaza5Calininio spune asa: 09 Februarie 2011 @ 7:45 pm

Apple nu vrea sa schimbe conectorul cu cel mini usb pentru ca ar trebui sa mai puna speakere pe iPhone, unde momentan e doar unul. Apropo de asta, cunosc pe cineva care a dus un iphone la reparat pentru ca “avea speakerul drept stricat”.

RaspundeAnuleaza6Paul spune asa: 09 Februarie 2011 @ 8:33 pm

iPhone 4 are 2 speakere.
Totusi nu vad legatura dintre speakere si conector.

RaspundeAnuleaza7Bogdan spune asa: 09 Februarie 2011 @ 10:58 pm

Paul, citeste aici ( http://www.apple.com/iphone/specs.html) si ai sa vezi ca si Iphone 4 are tot un singur build in speaker si nu doua asa cum crezi tu. Sa nu cumva sa te duci la service cu el ca nu-ti merge un speaker.

RaspundeAnuleaza8Bogdan spune asa: 09 Februarie 2011 @ 8:38 pm

@paul-te rog sa te uiti atent pe siteul apple si daca in pozele alea grafice vezi 2 speakere eu imi vand telefonul.

daca ai i4 pune degetul pe speakerul din stanga si daca mai auzi ceva sa-mi zici si mie

RaspundeAnuleaza9Tiberiu Molnar spune asa: 09 Februarie 2011 @ 9:35 pm

Ultima fraza e cea mai tare. “cei care fura…” hahha

RaspundeAnuleaza10tudor spune asa: 09 Februarie 2011 @ 11:24 pm

caterinca mai sunteti.. de unde si pana unde trebuie sa mai puna un speaker apple daca schimba conectorul?? :) si alt destept se trezeste ca iPhone 4 are 2 speakere :)

e bine ca au gasit o cale de mijloc, un adaptor pt conexiunea lor.. era aiurea sa fie apple mai cu mot si sa n-aiba incarcator universal dom’le, cu toate ca nu vad eu sa care lumea adaptorul mereu cu ei ca sa-si poata incarca telu in situatii neprevazute..

RaspundeAnuleaza Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(6112)iPhone Romania - suport tehnic(500)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(347)traian basescu blog(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(297)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(264)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(227)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(196)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(177)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEDespre non-stiri in tech-bloggingMizeria din televiziunile romanestiDe aia nu vrea Apple incarcator universalSeful Nokia recunoaste ca barca se scufundaCut the Rope – Valentine’s Day editionPretexte de reduceri de pret la aplicatiiKyocera EchoiPhone 3GS gratis la AT&TiCars HDTutorial: Jailbreak si deblocare pentru orice iPhone cu iOS 4.2.1 fara update de baseband COMENTARII RECENTEMarice: Iphone 4 , igo functioneaza perfect dar ios 41si update nu am nevoie ,Boogie: Comentariu moderat pentru nerespectarea Politicii de comentarii boio.ro – Adresa de email inexistenta.Irinel Popescu: Asa cum spune si omVladOn..se cunoaste treaba ca ne vizitezi cam rar.Asta este Romania tara in care...tudor: caterinca mai sunteti.. de unde si pana unde trebuie sa mai puna un speaker apple daca schimba conectorul?? :)...Mihai: Salutari, Am un iPhone 3G, OS 3.1.2, jailbreak-uit cu jailbreakme. Am inteles insa ca 4.2.1 sau 4.3 sunt...Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracitatecititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriieditorialfirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drummediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to De aia nu vrea Apple incarcator universal

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription