Cut the Rope – Valentine’s Day edition

Cut the Rope – Valentine’s Day edition

venerdì 11 marzo 2011 | Tags: ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Cut the Rope – Valentine’s Day edition | boio.ro .broken_link, a.broken_link {text-decoration: line-through;} homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolutionCastiga unul dintre cele 3 coduri-cadou pentru iCars HD pentru iPad.

« Pretexte de reduceri de pret la aplicatiiSeful Nokia recunoaste ca barca se scufunda » 09 Februarie 2011 Cut the Rope – Valentine’s Day editionArticol scris de Adrian Boioglu3 Comentarii

Om Nom primeste aripioare :)

Update-ul este gratuit si aduce 25 niveluri pentru userii actuali. Cut the Rope este jocul pe care il recomand (si de multe ori chiar instalez pe telefoanele altora).

Tags: iPhone, jucariiShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

Spirit – jailbreak pentru iPhone 3GS si iPadNU face update la 2.2.1 daca mai vrei WIFIiOS 4.0 si Jailbreak-ulcustomize 2.0 gata de atacVideo review: iPhone Gift Card3 Comentarii pentru Cut the Rope – Valentine’s Day edition1Alex spune asa: 09 Februarie 2011 @ 10:01 am

Link, ceva ? Nu-l gasesc in AppStore.

RaspundeAnuleaza2adrian boioglu spune asa: 09 Februarie 2011 @ 12:55 pm

@Alex, @Poison: urmeaza sa apara.

RaspundeAnuleaza3Poison spune asa: 09 Februarie 2011 @ 12:52 pm

Nici eu nu il gasesc in appstore si nici update pentru versiunea actuala nu este

RaspundeAnuleaza Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(6112)iPhone Romania - suport tehnic(500)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(347)traian basescu blog(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(297)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(264)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(227)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(196)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(177)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEDespre non-stiri in tech-bloggingMizeria din televiziunile romanestiDe aia nu vrea Apple incarcator universalSeful Nokia recunoaste ca barca se scufundaCut the Rope – Valentine’s Day editionPretexte de reduceri de pret la aplicatiiKyocera EchoiPhone 3GS gratis la AT&TiCars HDTutorial: Jailbreak si deblocare pentru orice iPhone cu iOS 4.2.1 fara update de baseband COMENTARII RECENTEMarice: Iphone 4 , igo functioneaza perfect dar ios 41si update nu am nevoie ,Boogie: Comentariu moderat pentru nerespectarea Politicii de comentarii boio.ro – Adresa de email inexistenta.Irinel Popescu: Asa cum spune si omVladOn..se cunoaste treaba ca ne vizitezi cam rar.Asta este Romania tara in care...tudor: caterinca mai sunteti.. de unde si pana unde trebuie sa mai puna un speaker apple daca schimba conectorul?? :)...Mihai: Salutari, Am un iPhone 3G, OS 3.1.2, jailbreak-uit cu jailbreakme. Am inteles insa ca 4.2.1 sau 4.3 sunt...Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracitatecititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriieditorialfirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drummediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Cut the Rope – Valentine’s Day edition

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription