Apple modifica regulile pentru acceptarea aplicatiilor in AppStore, impune sanctiuni pentru developeri

Apple modifica regulile pentru acceptarea aplicatiilor in AppStore, impune sanctiuni pentru developeri

martedì 15 marzo 2011 | Tags: , , , , , , , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

V-am spus deja ca Apple a lansat un nou serviciu de abonari prin iTunes astazi, insa pe langa aceasta noutate Apple a modificat si setul de reguli pentru acceptarea aplicatiilor in AppStore. Modificarile vizeaza modul in care Apple va pedepsi dezvoltatorii de aplicatii care incearca sa “pacaleasca sistemul”, adica incearca sa pacaleasca angajatii Apple sa accepte in AppStore anumite aplicatii. Prin aceste noi reguli Apple intentioneaza sa pedepseasca dezvoltatorii care trimit: aplicatii ce fura datele utilizatorilor, aplicatii copiate dupa altele existente deja in AppStore, aplicatii care fura informatiile altor aplicatii produse de alti dezvoltatori dar va pedepsi totodata si dezvoltatorii care incearca sa manipuleze sistemul de rating din AppStore prin lasarea de comentarii si note la aplicatii folosind IP-uri false.

If you attempt to cheat the system (for example, by trying to trick the review process, steal data from users, copy another developer’s work, or manipulate the ratings) your apps will be removed from the store and you will be expelled from the developer program.

Cei care incalca aceste reguli vor avea aplicatiile retrase din AppStore dar si din intregul program destinat dezvoltatorilor de aplicatii, adica nu vor mai putea trimite vreodata acea aplicatie pentru acecptare in AppStore. Apple a inclus si cateva reguli noi care impiedica dezvoltatorii sa oblige utilizatorii sa foloseasca anumite aplicatii doar pe anumiti operatori de telefonie mobila sau doar in anumite zone geografice. Aceste reguli vor avea un impact destul de mare asupra tuturor dezvoltatorilor de aplicatii si probabil vom vedea cateva scandaluri noi in viitorul apropiat.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Apple modifica regulile pentru acceptarea aplicatiilor in AppStore, impune sanctiuni pentru developeri

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription