Întâlnire de zile mari între Mark Zuckerberg şi Jesse Eisenberg - VIDEO

Întâlnire de zile mari între Mark Zuckerberg şi Jesse Eisenberg - VIDEO

martedì 1 febbraio 2011 | Tags: , , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Jesse Eisenberg, cel care a interpretat rolul lui Mark Zuckerberg în The Social Network, a avut parte de o surpriza de zile mari sâmbata la Saturday Night Live de pe NBC.

Actorul a avut ocazia sa stea fata în fata, pentru prima oara, cu Mark Zuckerberg, cel pe care îl interpreteaza în The Social Network.

Fondatorul Facebook a refuzat sa colaboreze cu echipa care a produs filmul, dar, aseara, a acceptat sa apara alaturi de Jesse Eisenberg.

Întâlnirea a avut loc pe platoul show-ului de pe NBC, prezentat de Jesse.

"Ai vazut cumva filmul, asa... din întâmplare?", a întrebat actorul.

"Da, l-am vazut", a spus Mark.

"Si cum ti s-a parut?", a continuat Jesse.

"Interesant", a raspuns sec Zuckerberg

Cine este Mark Zuckerberg

La 18 ani, Mark Zuckerberg a fost admis la Universitatea Harvard, iar doi ani mai târziu, în 2004, a lansat reteaua TheFacebook, pentru "a conecta oamenii prin retele de socializare în colegii".

Gândita initial ca o retea interna a campusului Harvard, Facebook s-a extins rapid si în alte universitati americane. În 2005, Mark Zuckerberg a renuntat la universitate si s-a mutat cu mai multi prieteni în Palo Alto, California, unde au stabilit sediul Facebook.

Un an mai târziu a refuzat oferta Yahoo de un miliard de dolari pentru platforma Facebook. Totodata, a fost dat în judecata de trei fosti colegi de la Harvard, care l-au acuzat ca le-ar fi furat planul de afaceri al propriei lor retele de socializare, ConnectU.

În 2008, Facebook a acceptat sa plateasca 20 milioane de dolari, cash, catre ConnectU. În vara lui 2010, un american, care sustine ca a avut relatii profesionale cu Mark Zuckerberg, l-a dat în judecata, cerând 84% din actiunile site-ului de socializare pe baza unui contract pe care l-ar fi semnat în aprilie 2003.

Anul acesta, Facebook a ajuns la 550 milioane de membri.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Întâlnire de zile mari între Mark Zuckerberg şi Jesse Eisenberg - VIDEO

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription