Avionul lui Ţiriac, de doi ani în câmp

Avionul lui Ţiriac, de doi ani în câmp

martedì 1 febbraio 2011 | Tags: ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

În 2009, aeronava Gulfstream Galaxy 200 a fost grav avariata dupa ce a iesit de pe pista, din cauza unor probleme tehnice

În 2009, aeronava Gulfstream Galaxy 200 a fost grav avariata dupa ce a iesit de pe pista, din cauza unor probleme tehnice

În ianuarie 2009, Ion Tiriac Jr. era sa moara dupa ce luxosul avion detinut de compania aeriana a tatalui sau a iesit de pista si a fost avariat grav. Acum, la doi ani dupa incident, epava este tot la Oradea, camuflata si fara motoare.

Citeste si:

Zamfir i-a dezamagit pe miliardarii lui Tiriac

Vânatorii lui Ion Tiriac au mâncat sorici si jumari

Traditionala vânatoare de la Balc a început. Printre invitati, printul Dimitrie Sturdza

Tiriac a dat cântaretele sexy pe lautari

Avionul de lux, Gulfstream 200, pe care omul de afaceri Ion Tiriac îl închiria prin firma sa de transport aerian, Tiriac Air, a ajuns o epava.

De doi ani, sta pe un câmp din apropierea aeroportului din Oradea. A fost abandonat acolo, dupa ce în ianuarie 2009, înaintea vestitei partide de vânatoare de la Balc, Tiriac Jr. si milionarul Elan Schwartzenberg au fost la un pas de moarte: în urma unor probleme la trenul de aterizare avionul a iesit de pe pista si s-a oprit în câmp.

2010- Avionul a fost acoperit cu o prelata de camuflaj pentru a fi ferit de ochii curiosilor


Din cauza avariilor grave, aeronava a fost abandonata, costurile reparatiei fiind enorme. Asa ca, Tiriac a preferat sa încaseze câteva milioane de euro de pe asigurari, decât sa cheltuie mai mult decât pe un avion nou cu reparatiile.

Un astfel de avion, Gulfstream Galaxy 200 costa între 12 si 17 milioane de euro, poate transporta în conditii de lux maximum noua pasageri si zboara cu 850 km/h. Imediat dupa accident, omul de afaceri i-a luat motoarele si a acoperit epava cu o prelata de camuflaj.

2011- Nici dupa doi ani, omul de afaceri nu si-a luat epava de la Oradea


Se pare ca de adus în Bucuresti nici nu s-a pus problema. Un transport de asemenea dimensiuni, i-ar fi scos din buzunar lui Tiriac circa 14.000 de euro, daca ar fi ales dezmembrarea avionului, altfel ar mai fi adaugat circa 15-20.000 de euro pentru demontarea cablurilor electrice de pe traseu, pentru fiecare judet în parte.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Avionul lui Ţiriac, de doi ani în câmp

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription