De ce nu merge iGO My Way (crackuit) GPS pe iPhone

De ce nu merge iGO My Way (crackuit) GPS pe iPhone

domenica 27 febbraio 2011 | Tags: , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

De ce nu merge iGO My Way (crackuit) GPS pe iPhone | boio.ro homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolution« Spam de partid de la PSD 03 Februarie 2011 De ce nu merge iGO My Way (crackuit) GPS pe iPhoneArticol scris de Adrian Boioglu6 Comentarii

Primesc din cind in cind comentarii de genul asta:

click pt detalii

Raspunsul pe scurt este: de ce te astepti ca un program crackuit sa iti mearga? Cine foloseste software piratat nu poate avea pretentia sa aiba si suport tehnic.

boio.ro a obtinut o declaratie de la Developerii aplicatiei iGo my Way pentru iPhone legata exact de modul in care ei lupta impotriva celor care le pirateaza jucaria.

Peter Nora, purtatorul de cuvint al companiei, spune:

Hello Adrian,

Thank you for approaching us with this matter. Here is what I can tell you officially about piracy issues:

We do have piracy protection in our iPhone application, but we also realize that many cracked versions of the software are available on the net and have the same problem with PND software. We continuously take actions against illegal software spreading, but it is extremely hard to fight every single pirate site on the Internet – it is a neverending story.

Users with cracked software will sooner or later realize the disadvantage (can’t find a GPS signal, outdated maps, compatibility issues with other apps, crashing of the app etc.) and might eventually change to the original. We do feel sorry of course for users who publish negative reviews about pirated applications and mark them for originals. This distorts the opinion of honest users who are looking for advise on the net. Therefore is important for us to make users aware of the risks of cracked software.

Pe de alta parte, nu inteleg de ce ar da cineva 100 dolari pe o aplicatie de iPhone, cind cu 79 dolari poti sa cumperi un GPS Garmin Factory refurbished pe care il updatezi anual cu harti. Si nici nu esti obligat sa alegi sa raspunzi la telefon sau sa urmezi indicatiile GPS-ului intr-o intersectie.

Tags: iPhone, is it just me?, jucariiShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

Ce faci daca nu iti merge WIFI pe iPhone/iTouchboio.ro iPhone merge pe 4.0linkuri aplicatii crackuite pentru iPhoneAlex Brie la iPhone Users’ ConferenceiPhone Users’ Conference Romania – Preview6 Comentarii pentru De ce nu merge iGO My Way (crackuit) GPS pe iPhone

Pingback: iGo pentru iPhone | boio.ro

1Mihut Razvan spune asa: 03 Februarie 2011 @ 6:45 pm

Salut, am un iPhone 3G firmware 4.2.1 base band 06.15.00 (iPad) bootloader 6.4 si am aceeasi problema cu semnalul la GPS. Inainte aveam 3.1.2 si il foloseam fara probleme, iar dupa ce am trecut la 4.2.1 am fost nevoit sa fac update si la bb de iPad pt unlock. M-am informat de pe internet si cauza din care nu merge este faptul ca base band-ul de iPad face disable la GPS. Singura metoda ar fi un downgrade de base band,insa acest lucru se poate face deocamdata doar pe iPhone 3G cu bootloader 5.8,insa cei de la MuscleNerd au confirmat faptul ca lucreaza la aceasta problema si ca in curand se va putea face downgrade si pe iPhone cu bootloader mai mare de 5.8.Succes!

RaspundeAnuleaza2adrian boioglu spune asa: 03 Februarie 2011 @ 7:13 pm

@Mihut Razvan: nu are nicio legatura problema ta cu ideea din articolul asta.

RaspundeAnuleaza3Tiberiu Molnar spune asa: 03 Februarie 2011 @ 8:02 pm

La mine merge perfect. Necrackuit. :)
Pentru cine doreste este si varianta de 14 euro doar pentru o singura tara.

RaspundeAnuleaza4Poison spune asa: 03 Februarie 2011 @ 8:20 pm

Si eu pot da contul pentru cineva care il doreste neaaparat si nu isi permite sa il cumpere, dar sa primesc si eu ceva la schimb :D . Valabil si pentru navigon

RaspundeAnuleaza5viorel spune asa: 03 Februarie 2011 @ 8:30 pm

Daca nu merge din cauza BB de iPad,e alta poveste… cred…Eu am avut igo “cracked” pe un 3g inainte sa am pe 3gs-ul actual,si mergea perfect!

RaspundeAnuleaza Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(5980)iPhone Romania - suport tehnic(495)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(345)traian basescu blog(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(297)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(254)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(227)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(196)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(177)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEDe ce nu merge iGO My Way (crackuit) GPS pe iPhoneSpam de partid de la PSDMini Darth VaderExclusiv: Instapaper 3.0 NU va fi un update platitCe e in neregula cu imaginea asta?Ce ne-am face fara computere?Galaxy Tab – un esec?Jailbreak in 2011Voice Activator pentru iPhoneboio.ro readers / iOS Users Meet-up la Constanta COMENTARII RECENTEviorel: Daca nu merge din cauza BB de iPad,e alta poveste… cred…Eu am avut igo “cracked” pe...Poison: Si eu pot da contul pentru cineva care il doreste neaaparat si nu isi permite sa il cumpere, dar sa primesc...marius: … si uite cum a inceput sa se faca politica pe boio.ro. parca sunteti aia din Egipt pro si contra...Tiberiu Molnar: La mine merge perfect. Necrackuit. :) Pentru cine doreste este si varianta de 14 euro doar pentru o...Armand: excelenta, mi-a adus zambetul pe buze :)Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriieditorialfirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drumlive bloggingmediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to De ce nu merge iGO My Way (crackuit) GPS pe iPhone

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription