Video: Joos Orange – cel mai puternic incarcator solar pentru iDevices

Video: Joos Orange – cel mai puternic incarcator solar pentru iDevices

domenica 30 gennaio 2011 | Tags: , , , , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

YouTube Preview Image

Joos Orange este un incarcator solar prezentat la MacWorld 2011 care, conform producatorilor, este cel mai bun incarcator de pe piata pentru device-uri. Stiti deja ca incarcatoarele solare au nevoie de mult timp pentru a transforma energia solara in energie electrica nu? Ei bine, Joos Orange este complet diferit fata de ce exista pe piata la ora actuala deoarece acest dispozitiv ofera de 2 ori mai multa putere de incarcare fata de alte incarcatoare de acelasi tip. Este aproximativ la fel de mare precum o tableta iPad si pentru fiecare ora in care este lasat la incarcat in lumina soarelui, ofera 2 ore de autonomie pentru facut apeluri 3G de pe dispozitivul vostru.

Joos Orange are o baterie reincarcabila de 5400Mah cu care puteti incarca o tableta iPad, un iPhone 4, un iPod Touch 4G si probabil inca un iPhone 3GS fara nici cea mai mica problema. Producatorii sustin ca Joos Orange este capabil sa incarce dispozitivele voastre de aproape 4 ori mai repede decat orice alt incarcator asemanator. Sincer sa fiu nu cunosc vreu incarcator solar de pe piata care sa ofere 2 ore de autonomie pentru apeluri 3G la fiecare ora de incarcare solara, insa deocamdata ne bazam doar pe specificatiile producatorului. Interesant este ca Joos Orange este foarte foarte rezistent deoarece in timpul testelor facute inaintea lansarii produsului acesta a fost impuscat(cu o pusca de calibrul 22mm) si a “supravietuit”, ba mai mult a si incarcat o tableta iPad.

Joos Orange vine cu o aplicatie numita MyJoos care permite utilizatorilor sa verifice modul in care functioneaza aparatul. Dispozitivul este foarte interesant, insa are si un pret pe masura, mai exact 140$ si poate fi achizitionat de aici.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Video: Joos Orange – cel mai puternic incarcator solar pentru iDevices

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription