Video: Sony prezinta Sony Tablet P cu 2 ecrane si un design ciudat

Video: Sony prezinta Sony Tablet P cu 2 ecrane si un design ciudat

mercoledì 31 agosto 2011 | Tags: , , , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

YouTube Preview Image

    Zilele acestea la Berlin are loc IFA 2011, una dintre cele mai mari conferinte tehnologice din lume, iar cei de la Sony au profitat de ocazie pentru a prezenta Sony Tablet P, un nou dispozitiv cu care compania japoneza spera sa castige o parte din cota de piata pierduta in fata concurentei. Sony Tablet P este o poseta tableta cu 2 ecrane de doar 4.5 inch care combinate ar trebui sa ofere o experienta multimentia de indeajuns de buna incat sa convinga un utilizator sa renunte la achizitionarea Samsung Galaxy Tab sau poate chiar a unei tabletei iPad 2. Practic Sony Tablet P reprezinta comuniunea dintre 2 Samsung Galaxy S II-uri canadiene insa cu mult mai putina putere de procesare si cu un design nu chiar atat de reusit.

     Din punct de vedere al hardware-ului tableta este “la zi”, putand concura linistita cu oricare alta disponibila acum pe piata insa marea problema este design-ul. Inteleg ca Sony a dorit sa faca un dispozitiv compact care sa incapa in poseta unei doamne, sau mai bine sa tina rolul unei posete dar ceea ce a iesit nu este demn de anul 2011. Intr-o perioada in care tabletele cu ecrane de 10 inch domina piata si utilizatorii vor o experienta cat se poate de fluida, Sony vine cu un hybrid ce are 2 ecrane si nu ar fi capabil sa genereze mai multe vanzari nici decat HP TouchPad fara reducere de pret. Sony are o tableta numita S cu care spea sa concureze pe piata tabletelor insa cred ca ar fi avut mult mai multe de castigat daca ar fi facut o singura tableta competitiva decat un hybrid si o alta pe langa el. Si pentru a incheia totul cum se cuvine va spun ca tableta va costa 600€, un pret care o recomanda fara nici un fel de ezitare, nu?

     Nu stiu cum gandesc producatorii de tablete in ziua de astazi insa toti ar trebui sa cumpere tableta iPad 2, sa o analizeze in detaliu si sa se gandeasca, cum pot imbunatatit conceptul respectiv. iPad 2 este standardul in industrie, iPad 2 este device-ul care trebuie depasit iar Sony Tablet P este, din punctul meu de vedere, o gluma pe care Sony nu trebuia sa o faca acum. Vazand asemenea tablete nici nu ma mai mir de ce unii producatori le ofera cadou la achizitionarea unui televizor.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Video: Sony prezinta Sony Tablet P cu 2 ecrane si un design ciudat

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription