Digi Wi-Fi aduce hotspot-uri gratuite pentru clientii RCS&RDS

Digi Wi-Fi aduce hotspot-uri gratuite pentru clientii RCS&RDS

martedì 5 luglio 2011 | Tags: , , , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

RCS&RDS a anuntat astazi lansarea unui serviciu pe care eu inca astept sa il vad disponibil la Orange sau Vodafone insa probabil voi mai avea de asteptat inca vreo 2 – 3 ani. Digi Wi-Fi este un serviciu prin intermediul caruia clientii RCS&RDS pot beneficia de internet gratuit conectandu-se la un Wi-Fi HotSpot al RCS&RDS. Compania a instalat deja cateva astfel de hotspot-uri in anumite orase din tara si probabil pana la sfarsitul anului serviciul va fi disponibil in toate municipiile resedinta de judet.

Ai acces la Digi Wi-Fi doar daca ai un abonament fiberlink/cablelink si doar daca ti-ai facut un cont pentru acces la hotspot-urile RCS&RDS. Contul il faci din sectiunea Contul meu de pe site-ul companiei. Ideea mi se pare a fi extrem de buna, in straintatate marii operatori de telefonie mobila ofera servicii similare propriilor clienti dar in Romania se pare ca RDS trebuie sa implementeze asa ceva la scara larga pentru ca restul competitorilor sa se trezeasca la realitate. Chiar daca ideea este buna, sper ca vitezele de conectare la internet sa fie pe masura altfel consider Digi Wi-Fi un semi-esec precum internetul mobil de la RCS&RDS care desi este ieftin nu poate fi utilizat in limite normale.

Digi Wi-Fi poate fi folosit cu orice smartphone, tableta, laptop sau telefon care are un chip Wi-Fi inclus. Din pacate cea mai mare concentratie de hotspot-uri Digi Wi-Fi este la mare insa sunt sigur ca reteaua se va extinde rapid.

UPDATE: Se pare ca lansarea oficiala a serviciului a fost facuta pe 22 iunie.

Am creat Digi Wi-Fi, internet wireless prin tehnologia Wi-Fi, ca sa te poti conecta rapid la internet, la viteze mari de acces, in locurile din orasul tau pe care le frecventezi cel mai mult! Simplu si rapid pentru tine. Oricand la indemana. Si GRATUIT! Gasesti Digi Wi-FI in locatiile importante din orasul tau, in care stationezi fie pentru pauza de pranz, fie pentru intalniri de serviciu. Sau unde pur si simplu te intalnesti cu prietenii. La cumparaturi, in baruri si cafenele, la restaurant poti sa verifici rapid si usor e-mail-urile sau poti cauta orice ai nevoie pe net. Cu Digi Wi-Fi, mai mult decat cu orice alt internet Wi-Fi!


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Digi Wi-Fi aduce hotspot-uri gratuite pentru clientii RCS&RDS

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription