May Day pentru iPhone te ajuta in caz de accident

May Day pentru iPhone te ajuta in caz de accident

venerdì 8 aprile 2011 | Tags: , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Nu trebuie sa pui raul inainte, dar atunci cind ai mai mare nevoie de ajutor, o astfel de aplicatie iti poate salva viata.

Ideea e simpla: tot ce ai de facut este sa setezi un grup de apropiati si un mesaj de panica. Aplicatia stie sa detecteze daca ai fost implicat intr-un accident si sa trimita un mesaj automat cu locatia ta. “May Day Light” este ideala pentru cei care sunt mereu pe drum, fie ca sunt la volanul unui camion, masina personala sau motocicleta.

Userul lasa aplicatia sa ruleze in background si alege o viteza minima sub care mesajul de alarama se trimite. Cind telefonul detecteaza ca te-ai oprit din mers trimite mesajul de panica. Evident, ai timp sa dezactivezi totul daca ai facut o oprire planificata.

May Day costa 2 dolari in AppStore si daca te stii obisnuit cu drumul, genul asta de aplicatie nu trebuie sa-ti lipseasca de pe telefon. boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “May Day Light” http://is.gd/DhvD7k pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui In ce conditii crezi ca ti-ar fi de folos o astfel de aplicatie?

Cititorii boio.ro care respecta toate regulile (in special pe cea cu nr 3) vor intra in tragerea la sorti de pe 15 martie. Mai multe Tweet-uri, mai multe sanse de castig!


View the original article hereWhat Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:or subscribe in as a reader

0 Responses to May Day pentru iPhone te ajuta in caz de accident

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription