Android e Open-Source? Inca un motiv sa te feresti de el!

Android e Open-Source? Inca un motiv sa te feresti de el!

martedì 5 aprile 2011 | Tags: , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Android e Open-Source? Inca un motiv sa te feresti de el! | boio.ro .broken_link, a.broken_link {text-decoration: line-through;} homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolution« Firefox 4 – mort la nastereNoul iPad » 01 Martie 2011 Android e Open-Source? Inca un motiv sa te feresti de el!Articol scris de Adrian Boioglu7 Comentarii

Am auzit povestea asta cu Developementul liber de prea multe ori. “Apple nu te lasa sa faci asta sau aia”, “Apple refuza accesul aplicatiilor in AppStore”. Eu cred ca e mai bine asa decit sa descarci malware pe telefon, asa cum se intimpla in cazul Android.

Symantec trage semnalul de alarma in cazul aplicatiilor periculoase:

Found on unregulated third-party Android markets, malicious versions of legitimate apps like Steamy Window are difficult to distinguish except for their tendency to request permissions that are more excessive than usual, says Symantec. But once installed, these apps carry a new piece of Android malware dubbed Android.Pjapps.

Even running the app doesn’t raise a red flag to the user as the fakes closely look and act like the legitimate versions. But behind the scenes, these Trojans are actually trying to build a botnet that can take over the device by installing apps, adding bookmarks, sending out spam, and texting messages to premium-rate numbers.

Acest articol face parte din colectia “Citate“. Iti recomand sa citesti articolele catre care duc linkurile din post. Vei avea parte de o lectura foarte interesanta. Tags: citate, google, is it just me?Share / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

inca un motiv sa ne luam iPhoneAplicatii Android = Malware?Android 2.2 NU e optimizat pentru TableteDA pentru open-source1st step to an open-source iPhone7 Comentarii pentru Android e Open-Source? Inca un motiv sa te feresti de el!1Dumitru robert spune asa: 01 Martie 2011 @ 10:35 pm

Punctul pe I ca de obicei bine spus Adrian….
Se pare ca lumea open source a apus de ceva vreme
, adevarul este pe undeva pe la mijloc referitor la Android el a adus si ceva bun si anume m-a facut sa iubesc si mai mult IOS de la Apple.

RaspundeAnuleaza2Dan spune asa: 02 Martie 2011 @ 8:30 am

Nu open source e cauza problemelor. Lumea open source este lucrul cel mai bun care s-a intamplat cu industria IT&C, altfel lumea ar fi fost dominata de cateva monopoluri si atat.
Iar faptul ca unii folosesc gresit asta – vezi jailbreak-urile infectate de la Apple. Se intampla peste tot.

RaspundeAnuleaza3adrian boioglu spune asa: 02 Martie 2011 @ 9:57 am

@Dan: jailbreak-uri infectate? Cu ce anume? Ma tem ca nu inteleg la ce te referi.

RaspundeAnuleaza4Adrian spune asa: 05 Martie 2011 @ 1:10 pm

Adrian, ma tem ca nu intelegi cauza reala a problemelor care este politica mult prea relaxata practicata de Google la acceptarea aplicatiilor pe Market. Teoria cu pentru ca “Android este open-source” este eronata! Poti sa incerci aceeasi figura (tehnic posibila) si cu iOS doar ca aplicatia n-o sa treaca in veci.

Pentru a intelege ce zicea Dan recomand o cautare elementara pe Google cu textul “jailbreak infected”.

Altfel, ma astept totusi ca Google sa introduca macar o analiza statica rudimentara a aplicatiilor. Situatia este intr-adevar intolerabila.

Dar asta nu ma face sa iubesc iPhone mai mult :)

RaspundeAnuleaza5RobertDumitru spune asa: 02 Martie 2011 @ 10:08 am

@DAN : Normal ca lumea open source este super ok doar ca nu este asa bine inteleasa de anumiti developeri cam la fel cum este si cu democratia in Romania..:)

RaspundeAnuleaza6Mihai1 spune asa: 02 Martie 2011 @ 2:35 pm

Fiecare are problemele sale, de ce intram iar intr-un conflict Android vs iOS(Apple)?
Este cumva iOS-ul perfect?
Sigur, virusii sunt de departe cele mai mari probleme dar de ce nu vorbim si de potentialul platformei?

RaspundeAnuleaza7gelu spune asa: 02 Martie 2011 @ 7:01 pm

Deci libertatea nu e buna. Pai atunci sa hotarasca Big Brother ce ai voie si ce nu ai voie sa instalezi pe computer.

RaspundeAnuleaza Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(6334)iPhone Romania - suport tehnic(518)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(358)traian basescu blog(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(299)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(295)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(233)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(198)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(180)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEClean Writer for Mac@boioglu – locul 1 in DobrogeaAlti “experti” in tehnologie: Antena 1iPad 2 – merita sau nu?iPad 2 VideoMeritum Paint Pro – picteaza pe iPadNoul iPadAndroid e Open-Source? Inca un motiv sa te feresti de el!Firefox 4 – mort la nastereBest Prompter Pro – pentru jurnalistul din tine COMENTARII RECENTEAdrian: Adrian, ma tem ca nu intelegi cauza reala a problemelor care este politica mult prea relaxata practicata de...iutu71: salut adrian.am si eu o intrebare m-ai deochiata….cum pot schimba I.M.E.I la un macbook sau chiar si la...Sonny: Da chiar nu stiu cu ce se mananca , dar nu era problema ca il duceam la un service, nu ma bag unde nu stiu. Am...Adrian din Arad: http://twitter.com/#!/AdrianDi nArad/status/43987702529523712 – imi place interfata, e...adrian boioglu: @Sonny: Daca nu stii cu ce se mananca Jailbreakul e mai bine sa il lasi asa. Vei dormi mai bine...Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracitatecititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriieditorialfirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drummediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Android e Open-Source? Inca un motiv sa te feresti de el!

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription