Video: HP Pre 3 – noul smartphone cu webOS lansat de HP

Video: HP Pre 3 – noul smartphone cu webOS lansat de HP

mercoledì 9 marzo 2011 | Tags: , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

YouTube Preview Image

In seara aceasta HP a lansat HP TouchPad, HP Pre 3 si HP Veer, o tableta, un smartphone si un mini telefon, toate cu webOS, toate destul de interesante. Despre tableta TouchPad am discutat aici, despre Pre 3 discutam acum iar despre Veer nu prea cred ca voi discuta deoarece nu face parte din segmentul smartphone-urilor. HP Pre 3 este un smartphone construit pe acelasi design precum al precedesorilor sai, are un webOS nou, modificat, plin de functii noi dar si urmatoarele caracteristici hardware :

ecran de 3.6 inch cu rezolutie de 800 x 480 px;camera de 5 megapixeli cu autofocus, LED flash si capabila sa filmeze HD in format 720 ;camera frontala pentru apeluri video;hotspot integrat in webOS;procesor Qualcomm MSM 8×55 sincle core de 1.4 Ghz;512MB RAM;baterie de doar 1230 Mah.

Smartphone-ul este foarte interesant, nu la fel de potent precum LG Optimus 2x sau restul smartphone-urilor ce urmeaza sa apara pe piata, insa destul de interesant pentru a fi luat in calcul in eventualitatea achizitionarii unui astfel de dispozitiv. Imi place ca HP a facut un dock special ce permite incarcarea terminalului wierelss si observati in clipul de mai sus ca nu trebuie decat sa il asezati pe dock si incepe sa se incarce. Nu se stie inca la ce pret va fi disponibil dispozitivul dar e destul de clar ca nu va face concurenta prea multor smartphone-uri mai ales ca nu are un magazin de aplicatii “puternic” in spate.

UPDATE: Si un scurt hands-on video facut de Engadget. Sistemul de operare arata foarte bine, insa din pacate dispozitivul nu functioneaza chiar atat de fluent dar pana la lansare au timp sa rezolve problemele acestea.

YouTube Preview Image


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Video: HP Pre 3 – noul smartphone cu webOS lansat de HP

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription