Sony impreuna cu politia germana trec la perchezitionarea caselor hackerilor consolei PlayStation 3

Sony impreuna cu politia germana trec la perchezitionarea caselor hackerilor consolei PlayStation 3

giovedì 31 marzo 2011 | Tags: , , , , , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Credeati ca Sony va lasa hackerii sa isi faca de cap cu consolele Playstation 3 ? Credeati ca procesul intentat impotriva lui geohot in SUA nu va da nastere unor masuri similare in Europa sau pe alte continente? Imi pare rau sa va anunt dar iata ca Sony nu se lasa pana nu trage la raspundere toti hackerii care exploateaza sistemul de operare pentru PS3. Ultima victima a companiei este un hacker cunoscut cu nickname-ul graf_chokolo a carui casa din Germana a fost perchezitionata de politia germana la cererea companiei Sony. Desigur ca a fost obtinuta o hotarare judecatoreasca, dar un reprezentant al Sony impreuna cu politia germana au intrat in casa hackerului si au confiscat toate echipamentele informatice.

“Guys, SONY was today at my home with police and got all my stuff and accounts. So be careful from now on.”

Hackerul a reusit sa isi uploadeze pe internet intreaga baza de date cu exploit-uri si documentatia pentru folosirea lor, insa la scurt timp dupa publicarea link-urilor catre ea a primit o o scrisoare din partea unui avocat al companiei Sony prin care i se cere stergerea respectivei baze de date de pe internet. In cazul in care va refuza sa faca acest lucru Sony il va actiona in instanta cerand compensatii ce insumeaza 1 milion de euro.

Sincer sa fiu Sony duce lucrurile mult prea departe, a reactionat mult mai dur decat Apple sau Microsoft in fata acestei situatii si nu stiu daca ceea ce fac acest hackeri este atat de grav incat sa se recurga la perchezitii domiciliare si cererea unor compensatii exagerat de mari.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Sony impreuna cu politia germana trec la perchezitionarea caselor hackerilor consolei PlayStation 3

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription