Nokia Papols

Nokia Papols

domenica 6 marzo 2011 | Tags: ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Nokia Papols | boio.ro homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolution« Greenpois0n aduce Jailbreak Untethered pentru iOS 4.2.1Replica AT&T la reclama Verizon » 05 Februarie 2011 Nokia PapolsArticol scris de Adrian Boioglu8 Comentarii

Eu nu reusesc sa apas imediat pe butonul de Pauza atunci cind ascult un Podcast si sunt in miscare, Nu stiu cum mi-ar iesi chestia cu bulele.

Nu conteaza ce scriu aici. E doar un pretext pentru a va da clipul cu angajatul Nokia. E cel mai funny accent pe care l-am auzit in ultima vreme. Oare colegii lui se pot opri din ris cind il asculta?

Tags: is it just me?, videoShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

ce lanseaza Nokia?nokia vs apple vs googlenokia si telefonianokia la jucu: vrem si un smartphoneincarcator USB pt nokia8 Comentarii pentru Nokia Papols1anetoiu spune asa: 05 Februarie 2011 @ 12:35 am

nici eu, mai ales pe vremea asta cand nici nu mai simt telefonul in mana

RaspundeAnuleaza2Andy Ostafi spune asa: 05 Februarie 2011 @ 12:38 am

nokia pita labs :))

RaspundeAnuleaza3Blajan Alexandru spune asa: 05 Februarie 2011 @ 12:48 am

Eu zic ca omu fumase Papols.

RaspundeAnuleaza4ionutS spune asa: 05 Februarie 2011 @ 12:49 am

Macar Nokia nu au copiat apple cu “slide to unlock” ca android….

RaspundeAnuleaza5adrian boioglu spune asa: 05 Februarie 2011 @ 12:55 am

@IonutS: nimic de zis. Interfata e inovativa. Iar personajul… memorabil :)

RaspundeAnuleaza

Pingback: Tweets that mention Nokia Papols | boio.ro -- Topsy.com

6gLauR spune asa: 05 Februarie 2011 @ 10:43 am

Deosebit de la un capat la altul. ALTCEVA.

RaspundeAnuleaza7Alex Incicau spune asa: 05 Februarie 2011 @ 4:30 pm

“pouples” :)) genial!

RaspundeAnuleaza Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(6036)iPhone Romania - suport tehnic(497)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(345)traian basescu blog(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(297)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(262)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(227)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(196)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(177)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEGoogle Translate, manca-ti-asCum se face un flash driveroUtil – aplicatia care nu trebuie sa-ti lipseascaReplica AT&T la reclama VerizonNokia PapolsGreenpois0n aduce Jailbreak Untethered pentru iOS 4.2.1Verizon incepe razboiulAngry Birds RealIntegrame pentru iOS reloadedDe ce nu merge iGO My Way (crackuit) GPS pe iPhone COMENTARII RECENTEdanutz: poate fi de la mai multe probleme…incearca pe alt pc si vezi daca merge inca un restore iar cand da...AP: Frumos… Si totusi, pe la noi nu prea am gasit SD-carduri de clasa mai mare decit 4. Da’ cine sintem...Calin: super tare ! :)AP: Exista o deja o aplicatie pt. asa ceva, free, in AppStore: Convet Units for Free. Eu am incercat-o si mi se pare...petrica: TOT Nu reusesc sa imi creez cont pe US am urmat pasi intocmai cu s-a spus aici si cand ajung la payment...Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriieditorialfirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drumlive bloggingmediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article hereWhat Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:or subscribe in as a reader

0 Responses to Nokia Papols

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription