Kyocera Echo

Kyocera Echo

sabato 12 marzo 2011 | Tags:
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Kyocera Echo | boio.ro .broken_link, a.broken_link {text-decoration: line-through;} homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolutionCastiga unul dintre cele 3 coduri-cadou pentru iCars HD pentru iPad.

« iPhone 3GS gratis la AT&TPretexte de reduceri de pret la aplicatii » 08 Februarie 2011 Kyocera EchoArticol scris de Adrian Boioglu8 Comentarii

Proasta alegere pentru cantecul din reclama si te ia si putin ameteala incercind sa intelegi care e treaba cu el.

Pe de alta parte, am vazut cum se misca telefonul in realitate si cit de “ieftin” pare. Ideea e buna, dar executia ei lasa muuult de dorit. Ca sa nu mai zic ca Android nu a fost facut pentru dual-touchscreen asa cum nu a fost facut pentru Galaxy Tab.

via

Tags: google, jucariiShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

laptopul de 10 dolariiPhone – cauta in installer 3.1MacBook (Pro) nou pe 14 octombrie?Noile iPod-uri – prima impresieromania din satelit8 Comentarii pentru Kyocera Echo1Dan B spune asa: 08 Februarie 2011 @ 5:46 pm

jujea. no comment

RaspundeAnuleaza2Calin spune asa: 08 Februarie 2011 @ 6:52 pm

LOL

RaspundeAnuleaza3Mircea Mihai spune asa: 08 Februarie 2011 @ 10:03 pm

E interesant ca concept dar cum ai zis si tu arata “ieftin”

RaspundeAnuleaza4adrian boioglu spune asa: 08 Februarie 2011 @ 10:34 pm

@Mircea Mihai: din pacate nu este un Concept, ci super-telefonul de virf al unei mari retele din US (Sprint). Probabil este stilul lor de a combate faptul ca Verizon a primit iPhone 4.

RaspundeAnuleaza5DjCultus spune asa: 08 Februarie 2011 @ 10:42 pm

Dar un ecran ce are ? LOl, primul telefon dual-screen ! Asa si ? Daca nu e retina degeaba lol ! Cine il va cumpara sa fie sanatos ! Ce Os ruleaza?

RaspundeAnuleaza6TzaCaNeL spune asa: 08 Februarie 2011 @ 11:04 pm

@DjCultus: Daca pentru tine un display retina conteaza, e clar!

PS: Ruleaza Android daca te uiti mai atent in reclama!

RaspundeAnuleaza7DjCultus spune asa: 09 Februarie 2011 @ 12:55 am

@TzaCaNeL: conteaza sincer ! Sper ca ai reusit sa te uiti un pic pe un iphone 4 sa vezi cum arata displayul :) ! Si am zis , nu inteleg pentru ce 2 ecrane cand unul e suficient ! Greseala mea ca am omis sistemul de operare ! ms oricum ;)

RaspundeAnuleaza8TzaCaNeL spune asa: 09 Februarie 2011 @ 3:13 pm

@DjCultus: Pentru mine nu conteaza ce display are un telefon. Conteaza sa fie unul bun si sa se vada suficient de bine. Da , am pus mana pe un iPhone 4 , imi place cum se vede, dar cum am spus si mai devreme…

RaspundeAnuleaza Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(6112)iPhone Romania - suport tehnic(500)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(347)traian basescu blog(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(297)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(264)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(227)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(196)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(177)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEDespre non-stiri in tech-bloggingMizeria din televiziunile romanestiDe aia nu vrea Apple incarcator universalSeful Nokia recunoaste ca barca se scufundaCut the Rope – Valentine’s Day editionPretexte de reduceri de pret la aplicatiiKyocera EchoiPhone 3GS gratis la AT&TiCars HDTutorial: Jailbreak si deblocare pentru orice iPhone cu iOS 4.2.1 fara update de baseband COMENTARII RECENTEMarice: Iphone 4 , igo functioneaza perfect dar ios 41si update nu am nevoie ,Boogie: Comentariu moderat pentru nerespectarea Politicii de comentarii boio.ro – Adresa de email inexistenta.Irinel Popescu: Asa cum spune si omVladOn..se cunoaste treaba ca ne vizitezi cam rar.Asta este Romania tara in care...tudor: caterinca mai sunteti.. de unde si pana unde trebuie sa mai puna un speaker apple daca schimba conectorul?? :)...Mihai: Salutari, Am un iPhone 3G, OS 3.1.2, jailbreak-uit cu jailbreakme. Am inteles insa ca 4.2.1 sau 4.3 sunt...Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracitatecititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriieditorialfirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drummediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Kyocera Echo

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription