Apple blocheaza posibilitatea de a deschide carti protejate prin DRM cu aplicatia iBooks pe terminale jailbroken

Apple blocheaza posibilitatea de a deschide carti protejate prin DRM cu aplicatia iBooks pe terminale jailbroken

domenica 13 marzo 2011 | Tags: , , , , , , , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Azi dimineata am scris un articol in care va explicam faptul ca,  comex a descoperit o metoda de a rezolva problema cu aplicatia iBooks care nu deschide anumite carti. In caz ca nu stiati, Apple a lansat o noua versiune a aplicatiei iBooks acum cateva zile si aceasta noua versiune detecteaza daca un telefon este jailbroken si nu permite deschiderea cartilor cumparate din iBookStore care sunt protejate cu DRM(digital rights management). Aceasta situatie se aplica pentru majoritatea terminalelor jailbroken indiferent de programul cu care a fost facut jailbreak si afecteaza cartile achizitionate din iBookStore.

Since using the greenpois0n jailbreak, I have been unable to open some of my iBooks that I rightfully purchased from the iBook Store. I thought it was a problem with the downloaded books, so I re-downloaded them. That didn?t work so I removed the iBooks from my iPhone and re-sync?d them from my computer… still no luck. Then I stumbled on a tweet from @comex tonight that really blew my mind.

Aparent noua versiune a iBooks incearca sa ruleze un cod neautorizat si daca detecteaza jailbreak-ul inchide automat aplicatia. Aceasta este o metoda a celor de la Apple de a bloca accesul celor cu jailbreak la materiale achizitionate legal din iBookStore si probabil putini se asteptau sa aiba parte de o asemenea surpriza neplacuta. comex a gasit o metoda de a rezolva problema si probabil o vom avea disponibila in urmatoarea solutie de jailbreak. Sfatul meu este sa nu faceti update aplicatiei iBooks.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Apple blocheaza posibilitatea de a deschide carti protejate prin DRM cu aplicatia iBooks pe terminale jailbroken

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription