Serverele Yahoo! responsabile pentru exces de trafic de date in cazul utilizatorilor de iPhone si WP7

Serverele Yahoo! responsabile pentru exces de trafic de date in cazul utilizatorilor de iPhone si WP7

martedì 22 febbraio 2011 | Tags: , , , , , , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Poate multi dintre voi nu stiau dar unii utilizatori ai terminalelor Windows Phone 7 se plangeau ca dispozitivele lor fac trafic de date neautorizat. Microsoft a investigat problema si intr-un final a descoperit ca Yahoo! este vinovata pentru aceasta problema. Se pare ca serverele IMAP de e-mail ale Yahoo trimiteau utilizatorilor mult mai multe date decat cereau aplicatiile de e-mail dedicate, rezultatul fiind un trafic foarte mare pentru niste simple verificari ale unui e-mail. Microsoft si Yahoo au dat vina unele pe celalte pana cand s-a descoperit ca aceasta problema afecteaza si utilizatorii de terminale iPhone, dar nu si pe cei de terminale Android.

Maybe Yahoo should have done their homework a little bit more before accusing Microsoft for the data leakage problems on Windows Phone 7. Upon reading the accusations, Rafael Rivera took it upon himself to prove that it did occur on other platforms, the iPhone in this case. and respond he did. He ran a similar test with the help of a friend’s iPhone and got a similar result whereby the Yahoo servers returned more data than requested. The whole process is quite technical, so head over to his site to read the entire process.

Practic aplicatia de mail cere de la serverele Apple anumite informatii, in format “simplu” pentru mobile, insa serverele Apple trimit mult mai multe date care in mod normal nu ar trebui trimise. In acest mod se genereaza trafic suplimentar care incarca uneori in mod nejustificat facturile utilizatorilor. Deocamdata Yahoo! nu recunoaste problema si nici nu a rezolvat-o iar pentru iPhone nu exista nici o metoda de a impiedica acest exces de trafic. Pentru ca aceasta problema sa va afecteze trebuie sa aveti in aplicatia Mail din iOS setat un cont pentru Yahoo!.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Serverele Yahoo! responsabile pentru exces de trafic de date in cazul utilizatorilor de iPhone si WP7

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription