Jailbreak in 2011

Jailbreak in 2011

martedì 8 febbraio 2011 | Tags:
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Jailbreak in 2011 | boio.ro homeaboutpolitica de comentariiConcurs Ai un pont? boio.ro - techvolution« Voice Activator pentru iPhone 31 Ianuarie 2011 Jailbreak in 2011Articol scris de Adrian Boioglu14 Comentarii

Am discutat si la iMeetUp despre asta: chiar ai nevoie de Jailbreak? Eu ii inteleg pe cei care depind de o solutie de deblocare, dar dupa cum vedem si astea apar tot mai greu si sunt mai riscante.

Eu nu am mai Jailbreakuit telefonul de mai bine de 8 luni si nici nu simt nevoia sa o fac. Da, imi lipsesc 2 chestii:

- SB Settings si faptul ca pot sa puteai sa dai Enable / Disable la WiFi, 3G si sa ajustezi Brightness

- Povestea cu ascunsul icoanelor. Dar si alea le-am ascuns intr-un folder pe ultimul home page.

La iPad nu am mai avut nevoie de jailbreak de cind a venit 4.2.1.

Tags: iPhone, is it just me?, jucariiShare / Subscribe: Aboneaza-te la RSS Twitter Facebook

Related posts:

iOS 4.0 si Jailbreak-ulTutorial: Cum faci jailbreak cu Spiritpusher – jailbreak fara… jailbreak pentru iPhone 2.2official jailbreak 1.1.3 instructionsTabelul deblocarii si jailbreak-ului14 Comentarii pentru Jailbreak in 20111hv spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 4:10 am

Nu mai folosesc Jailbreak de mai bine de 2 luni de zile si sa fiu sincer nu prea imi lipseste! Exista totusi cateva aplicatii care mi-ar placea sa existe in AppStore! Poate ma ajuti cu ceva propuneri. LockdownPro (pui password pe ce aplicatie vrei) – eu am nevoie pentru Notes, RecentCallsDelete (cred ca iPhone-ul e singurul telefon din lume care nu te lasa sa stergi un singur apel din lista :)):))) , iBlacklist si incepusem sa ma obijnuiesc cu BiteSMS.
Pentru BiteSMS nu exista alternativa in AppStore si cred ca nici nu va exista ceva asemanator vre-odata, dar pentru restul cred ca vor exista daca nu cumva exista deja.

RaspundeAnuleaza2Adrian spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 6:49 am

Exact, cred ca iphone-ul este sg telefon din lume care nu are cea mai elementara functie. Pentru asta fac jailbreak si pentru LockDown.
De restul ca SB Settings ma pot lipsii, e o chestie de comoditate, dar cand iti lipseste o functie de baza… sa nu mai enumeram My3G, IBlacklist si BiteSMS.

Probabil in iOS7 sau 8 cand Apple va include si aceste functii revolutionare voi renunta la jailbreak. Au fost nevoie de 4 versiuni de soft ca sa pot renunta la WinterBoard (sa pot schimba si eu un amarat de fundal)

RaspundeAnuleaza3gabim78 spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 11:44 am

Foarte adevarat. Sunt singurele motive pentru care cred ca inca mai merita sa faci jailbreak. Si bineinteles cine are nevoie de unlock.

RaspundeAnuleaza4marius spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 9:25 am

si eu am renuntat la jailbreak, iar singurul care imi lipseste este SB Settings

RaspundeAnuleaza5AdrianS spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 9:43 am

Eu sincer am zis chiar aici de la inceputu anului trecut ca solutiile de Jailbreak devin superficiale desi sunt unele cazuri in care ar fi utile ,doar ca aceste cazuri in sine nu merita toata bataia de cap ,eventual daca Apple nu ar mai readuce la 0 sistemul si nu ar mai exista in Cydia atatea aplicatii de proasta calitate care sa iti strice sistemu .
Am ajuns in situatia in care pe un iPhone 4 la care nu am facut niciodata Jailbreak sa am probleme pentru ca am facut Jailbreak pe 3G-ul vechi ,mai precis am aplicatii fantoma ,sau mai bine zis acolo unde sunt spatii goale pe homescreen imi apar umbra de aplicatie si se comporta ca si cand acel spatiu ar fi icupat de o aplicatie .Exista o singura metod sa scap de ele ,sa sterg totul de pe telefon si sa introduc de la inceput toate datele ,sincer in momentu de fata si dupa peste 2 ani de tweak-uri si salvari la fiecare aplicatie in parte nu imi mai pot permite acest lucru .

RaspundeAnuleaza6Lucian spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 11:52 am

Da. Eu am nevoie. Mi-am luat iphone-ul vara trecuta din America. Pot sa-l folosesc in tara doar daca e deblocat, respectiv jailbreakuit. :)

RaspundeAnuleaza7john spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 12:54 pm

unlock, sb settings, appsync,barrel, frash, fullscreen for safari, fakeclockup si multe altele..

RaspundeAnuleaza8Razvandd spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 1:07 pm

Mie cel mai mult mi-ar lipsi IGO (care este o groaza de bani) cel putin pentru noi romanii , SBsettings, Recent Calls Delete,Quick Reply for SMS,Cyntact , in rest jocurile si celelalte aplicatii le poti cumpara , renunti la un pachet de tigari si iti iei 2-3 aplicatii sau jocuri.

RaspundeAnuleaza9butcher spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 2:16 pm

mywi cel mai important, sbsettings, iblacklist

RaspundeAnuleaza10Iulian spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 3:48 pm

Ce iconuri ai ascuns? Pornache? Se vede dupa fata ta :) ca dai la manivela. Hai noroc lu manuela americanule :))

RaspundeAnuleaza11remgriff spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 3:54 pm

ipad:
1. imi trebuie un substitut pentru iTunes – sincronizarea a 16 gb de date este groaznica (inceata si plina de erori, nemaivorbind de cat de nonintuitiv este sistemul de sincronizare – insusi conceptul mi se pare ingrozitor: de ce sa nu copiez pur si simplu??). Nu am gasit nici o solutie non-jailbreak satisfacatoare.
2. acces la USB si filesystem – are rost sa mai comentez?

Din punctul meu de vedere potentiala disparitie a JB pt device-urile Apple este o veste proasta pt toti userii (o noua limitare). Care scade valoarea si usability-ul. :(

RaspundeAnuleaza12bogdan spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 4:07 pm

eu n-am renuntat la jailbreak si nici nu intentionez din urmatoarele motive:
- igo – m-a ajutat extraordinar in vacanta de anul acesta. Si ca sa platesc 100 Euro pentru a folosi un gps o singura data pe an (maxim doua) nu cred ca merita
- sbsetings – il folosesc in special pentru eliberarea memoriei atunci cand incepe iphone4 sa mearga mai greu
- iblacklist –
- mywi

RaspundeAnuleaza13Petre spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 4:47 pm

Folosesc pentru:
1.Sbsettings-practic
2.Intelliscren-Util
3.iBlacklist-”prieteni!!
4.Pkgbackup-util
5.Bitesms-util
6.TetherMe-varianta de bun simt pentru tethering si a evita talharia de la Orange

RaspundeAnuleaza14Dan B spune asa: 31 Ianuarie 2011 @ 8:08 pm

am nevoie de jailbreak ca sa scap de pooscarie ! :))

RaspundeAnuleaza Adauga valoare acestui post

Nu ai gravatar?

Adresa de email nu este valida. Comentariul nu va fi publicat. De ce?

Notify me of followup comments via e-mail

Anuleaza raspunsul

Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. | RSS Comentarii

boio.ro este un blog de Adrian BoiogluAdrian Boioglu

Adrian este Entertainment Tech la CCL Miami, Florida.

„Sunt jurnalist. In zece ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.”
Afla mai multe despre Adrian Boioglu

Intra in contacttrimite-mi un emailaboneaza-te la RSSYahoo! Messengerurmareste-ma pe twitterurmareste-ma pe facebookvezi filmele mele pe youtube TWITTERLoading... CELE MAI COMENTATE(5937)iPhone Romania - suport tehnic(493)Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic(345)traian basescu blog(306)iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii(297)video tutorial: cum sa faci upgrade la 1.1.3 si sa deblochezi iPhone GRATIS(253)Tutorial: deblocheaza iPhone 3G/3GS cu iOS 4.2.1(227)tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa(208)tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS(196)ultrasn0w - deblocheaza iPhone 3G cu firmware 3.0(177)Tutorial: cum sa jailbreakuiesti orice iPhone 3.1.2 cu blackra1n POSTURI RECENTEJailbreak in 2011Voice Activator pentru iPhoneboio.ro readers / iOS Users Meet-up la ConstantaInceputul sfarsitului pentru Cartile clasiceAngry Birds Rio – la … o aripa distanta de marile ecraneFa-ti curatenie in InboxPremakes – UPTutorial: Back-up automat pentru un blog pe WordPressCine a zis ca Android e sistem de operare mobil?Photoshop e mic copil COMENTARII RECENTEdanutz: ce anume nu merge ce eroare iti da?danutz: si dupa ce l ai instalat il deschizi si instalezi INSTALLOUS 4 SI CRACKULOUS dar cred ca asta ce spun eu...gLauR: Sper sa incerc acest BootCamp sa vedem ce iese.Dan B: am nevoie de jailbreak ca sa scap de pooscarie ! :))Vixi Pixi: Cand ai un fanbase de 2 milioane de oameni e simplu sa produci materiale adiacente care sa aiba succes :)Paginihomeconcursaboutpolitica de comentariiSocialTwitterFacebookYoutubeEmailRSSTag Cloudandroidappleblogbloggeri - jurnalistiblogosferaboio.robranding de taracititoriconcursd-ale bloguluid-ale guriieditorialfirefoxgmailgoogleiPadiPhoneis it just me?jucariila drumlive bloggingmediamicrosoftmuzicapoliticatwittervideoviralwindowswordpressStaicu Ionut boio.ro © 2006 - 2011. Toate drepturile rezervate.


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to Jailbreak in 2011

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription