Exclusiv: Instapaper 3.0 NU va fi un update platit

Exclusiv: Instapaper 3.0 NU va fi un update platit

mercoledì 23 febbraio 2011 | Tags: , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

Urmatorul update major pentru Instapaper Nu va fi unul platit. Marco Arment, developerul aplicatiei a declarat pentru boio.ro ca versiunea 3.0 este gratis pentru cei care au deja Instapaper.

Initial, Marco si-a manifestat intentia de a face 3.0 un update platit pentru toti userii, pentru ca acesta ar aduce functionalitati multiple.

Tranzitia de la versiunea actuala la 3.0 va cere si o schimbare la modul de logare al userilor. Dupa cum probabil stii, in momentul de fata, poti sa intri in contul tau de Instapaper doar cu un username, chiar si fara parola. Instapaper 3.0 iti cere sa ai ca si username o adresa de email si sa setezi neaparat o parola. Asta te ajuta sa poti recupera parola in cazul in care o pierzi.

click pt detalii

Marco Arment a mai declarat si ca nu are are inca planuri pentru un update platit la 4.0. El spune ca prefera sa aduca mai multe optiuni pentru userii existenti si sa castige din aducerea a noi utilizatori.

Instapaper a castigat premiul Best iPad App la 2010 boio.ro Awards. Da, este aplicatia mea preferata si o recomand tuturor userilor de iPhone si iPad.


View the original article hereWhat Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:or subscribe in as a reader

0 Responses to Exclusiv: Instapaper 3.0 NU va fi un update platit

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription