O româncă din Italia s-a măritat cu un mecanic auto travestit

O româncă din Italia s-a măritat cu un mecanic auto travestit

lunedì 31 gennaio 2011 | Tags: , , , ,
Digg it | Stumble it | Save to Del.ico.us

El – un italian cu propriul atelier de mecanica auto, ea – românca stabilita de mai multi ani în Peninsula. Traiesc împreuna de mai bine de sapte ani, fiind stabiliti în zona San Giovanni, din Roma. S-au casatorit recent în Nemi, o localitate din apropiere de capitala Italiei. Pâna în acest punct, povestea lui Pino della Pelle si a Marioarei Dadiloveanu pare una comuna. Ceea ce însa îi deosebeste de celelalte cupluri este ca Pino, barbat în vârsta de 56 de ani, este travestit. Îi place sa se îmbrace în femeie si sa i se zica “Beatrice”.

Publicatia “Norte Castilla” prezinta, astfel, povestea italianului care, în urma cu mai multi ani, a decis sa-si schimbe fundamental viata.

Pâna în 2001, Pino fusese casatorie de doua ori, prima data cu o italianca, alaturi de care are o fata, iar a doua oara, cu o românca. Nevoit sa munceasca de mic pentru a-se întretine, Pino s-a specializat în mecanica auto si si-a deschis propriul atelier.

În adolescenta, italianul îsi completa veniturile din prostitutie

Pe lânga viata aparent împlinita pe care o avea, italianul ascundea, însa, un trecut mai putin fericit. S-a nascut în conditii mizere, în mahalalele din Santa Lucia, unde astazi este statia Tiburtina, din Roma.

Copilaria lui a fost marcata de saracie crunta, motiv pentru care mama lui l-a înscris într-un centru social pentru copii nevoiasi, un fel de internat situat la Salerno.

Pâna la 15 ani a fost în grija asistentilor sociali, însa, ulterior, a fost nevoit sa se descurce singur. La momentul respectiv, solutia oportuna era lucreze ziua ca ucenic mecanic auto, iar noaptea sa se prostitueze.

Atunci a descoperit cât de multi sunt barbatii care duc vieti duble, ziua pretinzându-se capi de familie, iar noapte apelând la serviciile sexuale ale tinerilor care-si vând corpul.

Afla pe adevarul.it cum a fost primit de proprii clienti când a început sa se travesteasca


View the original article here



What Next?
Link To This Page:


Link To Home Page:



or subscribe in as a reader

0 Responses to O româncă din Italia s-a măritat cu un mecanic auto travestit

Posta un commento

Post più popolari

Advertisement

Recent Posts

Subscription